Travel and Camp mini caravan

kampeerzaken.nlDe nieuwe Travel and Camp minicaravan is gebaseerd op een teardrop trailer. Teardrop trailers zijn van origine Amerikaans mini caravans, bedoeld om op een sportieve, enigszins spartaanse manier met de caravan op pad te gaan.

 

In Amerika zijn deze teardrop caravans behoorlijk populair, daar hangen ze zo’n mini caravan niet alleen achter een auto, maar ook wel achter een zware motor, quad of een trike.


 

kampeerzaken.nlIn Nederland is de compacte Travel and Camp natuurlijk bij uitstek geschikt om met een kleine auto te trekken, de meeste auto’s kunnen de Travel and Camp zelfs zonder extra buitenspiegels trekken. Gezien het geringe gewicht van slechts 380 kg van de Travel and Camp is rijbewijs B bovendien voldoende.

 

 

 

kampeerzaken.nlDe zijwanden van de Travel and Camp zijn van aluminium, de voorzijde en het dak zijn uit één stuk gegoten polyester vervaardigd. De polyester achterklep kan men omhoog klappen om  zo de leefruimte te vergroten. Het interieur bestaat uit een tweepersoonsbed met  opklapbare lattenbodem met daaronder laad- en bagageruimte, daarnaast opbergvakken, en achteraan een keukentje met 2 pits gasstel, spoelbakje met kraan, jerrycan met waterpomp en een koelbox 12 / 230V.

 

De caravan kan worden uitgebreid met een deursluis/voortent, er is een boogvoortent in voorbereiding.
 

Like dit artikel
Tweet dit artikel