Traveller: nieuw ‘instapmodel’ voortent van Wigo

Wigo Traveller Edition voortent

Traveller: nieuw ‘instapmodel’ voortent van Wigo

De Traveller-voortenten zijn het nieuwe instapmodel van het Duitse Wigo. Ze zijn leverbaar in alle gebruikelijke omloopmaten.

De Traveller Edition is het normale model. Daarnaast is er ook de Traveller Special. Deze is bedoeld voor de iets hogere caravans met hefbed zoals de Bürstner Premio Plus en Averso Plus alsmede de LMC Style Lift en Hymer Eriba Living XL.

De voortenten zijn volgens Wigo het ideale instapmodel voor seizoensgebonden of het hele jaar door kamperen. Ondanks de attractieve prijsstelling is de Wigo Traveller allesbehalve een sober uitgeruste tent.

Wigo Traveller Special voortentZo zijn de helften van de voorwand en ook de zijwanden uitneembaar. Je kunt de voorwandhelften ook uitwisselen. De voorwand kan met behulp van een optionele verandastang worden opgedeeld en neergeklapt tot een veranda. Uiteraard kun je de ingang in de voorwand ook oprollen. In de zijwand is een grote ventilatieraam met doorzichtige afdekking. Verder heeft hij in de petluifel al kokers voor luffelstokken en wordt hij uiteraard met gordijnen, tochtflap en wielafdekking geleverd.

Like dit artikel
Tweet dit artikel