Travellife Scala collectie uitgebreid met voorwanden en deuren

Travellife Scala zijwanden, voorwanden en deuren voor Dometic, Fiamma of Thule luifel

Travellife Scala collectie uitgebreid met voorwanden en deuren

Wie op zoek is naar een manier om zijn luifel uit te breiden met zijwanden, voorwanden en een deur om er op die manier een comfortabele en flexibele voortent van te maken, kan sinds kort terecht bij de uitgebreide Scala collectie van Travellife.

Deze collectie, die al zijwanden voor luifels bevatte, is nu uitgebreid met voorwanden en deuren waardoor de leefruimte bij de caravan of camper aanzienlijk vergroot kan worden. De Travellife Scala collectie biedt naar eigen zeggen een stijlvolle uitstraling en hoge kwaliteit, waardoor je er jarenlang kampeerplezier van kunt hebben.

Extra leefruimte

Dankzij de nieuwe voorwanden en deuren – en natuurlijk ook de zijwanden – tover je jouw Dometic, Fiamma of Thule luifel om tot een comfortabele leefruimte. De wanden en deuren zijn gemaakt van Ten Cate All Season tentdoek, wat betekent dat ze waterdicht, ademend en UV-bestendig zijn. Hierdoor ben je beschermd tegen nagenoeg alle weersomstandigheden, ook als de ‘elementen’ niet alleen van boven komen.

Of je nou gezellig wilt borrelen, uitgebreid wilt dineren of gewoon even lekker wilt relaxen, met de zij- en voorwanden van de Scala collectie heb je altijd voldoende ruimte en beschutting. De voorwanden en deuren zijn eenvoudig te monteren en zijn voorzien van ramen met ritsen. Hierdoor geniet je van een prachtig uitzicht, zonder dat het gevoel van buiten zijn verloren gaat. Dankzij de goede ventilatie blijft het binnen altijd aangenaam, ook op de warme zomerdagen.

Meerdere kleuren

De Scala collectie is verkrijgbaar in de stijlvolle kleuren grijs en antraciet. De voorwanden en deuren zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, zodat ze altijd perfect bij de camper, caravan én luifel passen. Het is ook mogelijk om de Scala collectie uit te breiden met andere accessoires, zoals een sunshade of een windscherm, voor nog meer comfort en gemak.

Aanwinst voor kampeerliefhebbers

Travellife, dat onderdeel is van de Trigano Accessory Group, zegt met de uitbreiding van de Scala collectie goed te hebben geluisterd naar de wensen van kampeerders, en dat lijkt evident. Qua prijs moet de Scala collectie concurrerend zijn met andere zijwanden en voorwanden van vergelijkbare kwaliteit.

Like dit artikel
Tweet dit artikel