Travelsmaker.nl verhuurt campers en caravans online

Sun Living Lido A 43 DK

Travelsmaker.nl verhuurt verschillende campers van Adria

SLIEDRECHT – Eind januari 2014 zijn Paul van der Stel en Gertjan van Ravenswaaij gestart met Travelsmaker.nl. Op zaterdag 29 maart houdt het caravan- en camperverhuurbedrijf open dag.

Eind januari 2014 zijn Paul van der Stel en Gertjan van Ravenswaaij gestart met hun caravan- en camperverhuurbedrijf Travelsmaker.nl. Je kunt er terecht voor een onbezorgde kampeervakantie met camper of caravan, zonder zelf te hoeven investeren in aanschaf, onderhoud of stalling, aldus de oprichters.

Van Ravenswaaij legt uit: “Een groot voordeel van Travelsmaker.nl ten opzichte van onze concurrenten is dat de minimale huurperiode bij ons één week is, in plaats van twee weken. Je kunt bij ons gratis en vrijblijvend proefrijden met één van onze campers of caravans. Zo kun je ervaren hoe het is om een camper te besturen of om met een caravan achter de auto te manoeuvreren. Op deze manier kun je je van een kampeervakantie veel meer voorstellen.” Van der Stel: “We geven onze klanten graag persoonlijk advies, zodat ze hun ideale vakantie tegemoet gaan.”

Flexovan of Lido huren?

Via de website kun je de caravan of camper reserveren. Alle modellen zijn uitgebreid te bekijken en onderling te vergelijken op grootte, indeling en prijs. Zoek je een camper, dan kun je kiezen uit de buscamper Flexovan of verschillende indelingen in de serie Sun Living Lido van Adria. Het ‘wagenpark’ van Travelsmaker is gloednieuw.

Adora, Aviva of Altea?

Ook de caravans van Travelsmaker.nl zijn gloednieuw. Er is keuze tussen de Adria Adora, de Adria Aviva en verschillende indelingen van de Adria Altea. Met ruim 45 jaar ervaring op het gebied van campers en caravans kan je volgens de oprichters van Travelsmaker.nl ‘vertrouwen op hoogwaardige kwaliteit’.

Open dag

Wil je met eigen ogen zien hoe de campers en caravans er van binnen uitzien? Dan kun je langskomen bij Travelsmaker.nl in Sliedrecht, gevestigd aan de Baanhoek 161, direct aan de A15. Op zaterdag 29 maart 2014 houdt Travelsmaker.nl open dag. Dan staan alle caravan- en campermodellen voor je klaar. Je kunt die dag ook een proefritje maken.

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel