Treo Chair van Therm-a-Rest

Treo Chair, Therm-a-Rest

Supercompact, lichtgewicht stoeltje

Buitensporters, fiets- en rugzakkampeerders willen, als ze de hele dag buiten bezig zijn geweest, daarna ook wel eens lekker zitten.

Meestal hebben ze dan alleen hun slaapmatjes om op te zitten, maar dat is natuurlijk niet echt comfortabel. De nieuwe Treo Chair van Therm-a-Rest zou wel eens de ideale oplossing voor ze kunnen zijn.

De Treo Chair is een supercompact inklapbaar stoeltje dat je makkelijk mee kunt nemen in de rugzak, kano of fietstas zodat je altijd verzekerd kunt zijn van een comfortabele zit wanneer je dat ook maar wilt.

Therm-a-Rest Treo stoelAls basis voor de Treo Chair dient een aluminium driepoot, voorzien van anti-slip voetjes. Ingeklapt vormen die drie poten ook meteen de transportbox van 26 cm lang en 11 cm doorsnede. Het uitklappen vergt slechts een paar eenvoudige handelingen, waarna je over stoel beschikt waarvan het zitvlak zich op zo’n 33 cm boven de grond bevindt en die zo stevig is uitgevoerd dat ook de zwaarderen onder ons er op kunnen zitten. De Treo Chair  is namelijk belastbaar tot 113 kg.

Door het gebruik van moderne en lichtgewicht materialen is de Treo Chair niet alleen compact maar ook licht, het stoeltje weegt slechts 998 gram. De Treo Chair is leverbaar met een donkergrijze zitting en naar keuze een helderblauwe of limekleurige voet, of met een donkergrijze voet en naar keuze een helderblauwe of limekleurige zitting.

Like dit artikel
Tweet dit artikel