Nieuwe modellen Trigano vouwwagens

kampeerzaken.nlDoor de aandacht voor de sportieve en stoere tenttrailers zijn ook diverse producenten van de meer conventionele vouwwagens flink aan het vernieuwen. De bekende Franse vouwwagenfabrikant Trigano heeft voor modeljaar 2009 een tweetal nieuwe modellen aangekondigd. De nieuwe Trigano vouwwagens zijn de Galleon en de Olympus, beide makkelijk op te zetten symmetrische vouwwagens.
Inclusief de vertrouwde, doch op diverse punten verbeterde Odyssee, zal de Nederlandse lijn van Trigano volgend seizoen uit 3 modellen vouwwagens bestaan.
 
kampeerzaken.nlDe Galleon is een symmetrische wagen met een boogvoortent. Deze vouwwagen is door de slechts 8 framedelen eenvoudig en snel op te zetten.
Door de combinatie van het boogvormige dak en de rechte zijwanden heeft deze vouwwagen zowel een karakteristiek uiterlijk als veel ruimte.
kampeerzaken.nlDe nieuwe Olympus is gemaakt op basis van de bekende Odyssee vouwwagen. Ook deze vouwwagen is snel op te zetten, de symmetrische voortent biedt met 2,5 meter diepte en 5 meter breedte een zee van ruimte, die door middel van een luifel nog kan worden uitgebreid.
Alle Trigano modellen kunnen worden uitgerust met een inritsbaar kuipgrondzeil. U kunt de nieuwe Trigano vouwwagens bewonderen op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht, en daarna ook in de showrooms van de Trigano dealers.
Foto’s © www.erica-recreatie.nl.

Like dit artikel
Tweet dit artikel