Truck-onafhankelijke expeditievoertuigen van Bliss Mobil

Bliss Mobil expeditievoertuigen

Truck-onafhankelijke expeditievoertuigen van Bliss Mobil

Het in Breda gevestigde Bliss Mobil is gespecialiseerd in het bouwen van expeditievoertuigen. Het innovatieve en door technologie gedreven bedrijf zal later deze maand op de beurs Abenteur & Allrad de 13-voets versie van haar nieuwe lijn ‘truck-onafhankelijke’ modellen presenteren.

Net als alle andere expeditievoertuigen van Bliss Mobil zijn ook deze modellen geïnspireerd door een schat aan persoonlijke reisavonturen en ervaringen. Door de strenge criteria die Bliss bij de ontwikkeling hanteert zijn ze ook totaal anders dan alle andere expeditie voertuigen op de markt.

Door de ‘truck-onafhankelijke’ modellen heeft Bliss Mobil heeft het zelfstandig rijden naar eigen zeggen opnieuw gedefinieerd. Ze zijn ontworpen om op alle typen vrachtwagens te passen. Ook in de nieuwe modellen zijn de ongeëvenaarde voordelen van het containerconcept van Bliss Mobil opgenomen. Met het nieuwe concept heeft Bliss Mobil een methode ontwikkeld om expeditievoertuigen efficiënter en voor een redelijke prijs te kunnen bouwen. Het zijn volledig op zichzelf staande units welke zijn ontwikkeld voor verschillende doelgroepen en budgetten, maar allemaal bedoeld om zelfstandig over de hele wereld te kunnen reizen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel