Airco op afstandbediening via Truma iNet System

Truma iNet

Airco op afstand bedienen met Truma iNet

ZOETERMEER – We hoefden afgelopen zomer niet te klagen over het weer. Ze zomer was warm. Grote delen van Europa hadden wekenlang een stralende zon en hier en daar werden er recordtemperaturen genoteerd.

Logisch, dat er steeds meer belangstelling is voor een airconditioning in de camper of caravan.

Deze hebben allemaal hetzelfde probleem: als je ze aanzet, moet je nog een tijdje afzien in een bloedheet voertuig. En om de airco nou heel vroeg van te voren aan te zetten, is zonde van de energie. Vandaar dat Truma het iNet System heeft ontwikkeld. Hiermee kun je via je smartphone op afstand alvast de airco aanzetten.

De Truma iNet Box maakt als centrale besturingseenheid van het systeem de communicatie tussen de app op de smartphone of tablet en de Truma-apparaten in het voertuig mogelijk. Tot nu toe was dit alleen mogelijk, als het bedieningspaneel CP plus iNet ready in het systeem geïntegreerd was.

Het Truma iNet System biedt voortaan zelfs een bijkomende troef: de Truma-airconditionings kunnen nu ook zonder het bedieningspaneel CP plus direct via de iNet Box en de Truma-app op afstand bestuurd worden. Bovendien kunnen twee verschillende Truma-airconditionings (Aventa en Saphir) tegelijk bediend worden, dat is vooral handig bij grotere voertuigen. Hierdoor is het Truma iNet System niet alleen een interessante optie voor eigenaars van een camper die niet met een Truma Combi en dus niet met een CP plus maar met één of meerdere Truma-airconditionings uitgerust is. Ook voor kampeerders die met een caravan reizen en die de afstandsbediening van hun airconditioning niet willen missen, is het Truma iNet System een comfortabele oplossing.

Like dit artikel
Tweet dit artikel