LevelCheck gratis bij herfstactie Truma

Truma LevelCheck_

Gratis LevelCheck tijdens Truma herfstactie

ZOETERMEER – Hoewel het nu nog even heerlijk nazomeren is, staat de herfst al vroeg voor de deur. Extra vroeg zelfs, als de nu al verkleurende bladeren van de bomen de graadmeter zijn. 

Omdat het najaar ook vaak de periode is dat er behoefte is aan wat extra verwarming en de caravan of camper ook een onderhoudsbeurt krijgt voordat deze weer richtig de stalling gaat, heeft Truma een herfstactie opgezet. Deze heeft betrekking op een elektrische bijverwarming en op een aantal artikelen die bij een onderhoudsbeurt worden gecontroleerd en op zijn tijd ook moeten worden vervangen, namelijk de gasdrukregelaar en bijbehorende slangen.

Wie voor zijn caravan een Truma Ultraheat, gasdrukregelaar DuoControl of DuoComfort en twee Truma hogedrukslangen met slangbreukbeveiliging koopt krijgt een Truma LevelCheck gratis. Deze actie geldt in een iets andere vorm ook voor campereigenaren: wie voor de camper een DuoControl CS of DuoComfort gasregelaar, twee Truma hogedrukslangen met slangbreukbeveiliging en twee Truma-gasfilters koopt krijgt eveneens een Truma LevelCheck gratis.

De Truma LevelCheck herkent door middel van ultrageluid apparaat snel en betrouwbaar het vulniveau van de gasfles. Na enkele seconden gaat er een groene of rode LED branden die aangeeft of er zich wel of geen vloeibaar gas ter hoogte van het meetpunt bevindt. Om de gebruiker bovendien wat extra licht in de gaskast of disselkast te bieden, beschikt de LevelCheck ook over een ingebouwde zaklamp.

De herfstactie van Truma loopt tot 31 oktober 2014 in samenwerking met de gespecialiseerde handel in Nederland. Klanten vinden de dichtstbijzijnde Truma-dealer eenvoudig via de zoekfunctie op de website van Truma.

Like dit artikel
Tweet dit artikel