Truma ontvangt Lupo-prijs voor dealerconcept

DCHV Lupo voor Truma

Truma ontvangt de ‘Lupo’ van het DCHV

DÜSSELDORF – Het Duitse Truma werd op de Caravan Salon 2014 in Düsseldorf onderscheiden met de ‘Lupo 2014’. Deze prijs werd toegekend door het Deutsche Caravaning Handels-Verband DCHV.

Deze vereniging voor caravaning in Duitsland bekroont met deze prijs leveranciers en partners voor hun bijzondere verdiensten wat betreft hun samenwerking met de gespecialiseerde handel.

Truma overtuigde de DCHV met haar Europese dealerconcept. De Truma dealers profiteren, naast de exclusieve verkoop van bepaalde producten zoals de Mover® XT of het brandstofcellensysteem VeGA, ook van vakspecifieke seminars, uitgebreide technische informatie en een goede marketing- en verkoopondersteuning via bijvoorbeeld het speciaal online dealerportaal. Bovendien geven de Truma dealers hun klanten 5 jaar onderdelengarantie op alle Truma Mover-systemen en airconditionings.

Bernd Gerlach, afdelingshoofd detailverkoop: “Zo creëren wij een win-winsituatie: wij versterken enerzijds de gespecialiseerde handel en garanderen anderzijds professioneel advies voor de eindgebruikers.”

In totaal zijn er in Europa bijna 1.000 Truma Partners, zoals de dealers genoemd worden, die je kunt vinden op www.truma.nl/dealer-locator. Met het partnerprogramma, dat in 2011 voor deze dealers werd opgestart, voorziet Truma zijn verkopers optimaal van kennis, verkoopmateriaal en de nodige services zoals de onderdelengarantie.

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel