Truma tweemaal in de prijzen

Truma_LevelCheckTruma heeft voor zijn gasniveau-indicator LevelCheck en het brandstofcellensysteem VeGA, de Reddot Design Award voor productdesign ontvangen.

De gerenommeerde prijs is een erkenning voor het geslaagde vormgevingsconcept, de innovatie en de functionaliteit van de beide Truma-producten.

De LevelCheck meet eenvoudig en betrouwbaar met behulp van ultrasoon geluid het vulniveau van gasflessen.Na de Caravaning Design Award is dit de tweede onderscheiding voor het product.

Truma_VeGAVeGA is het eerste brandstofcellensysteem dat op basis van vloeibaar gas stroom opwekt. Met een vermogen van 250 W en een laadstroom van 20 A is dit het krachtigste apparaat op de markt.

Axel Schulz, hoofd van de afdeling Onderzoek & Ontwikkeling bij Truma laat weten blij te zijn met de beide onderscheidingen: ‘Ze vormen een stimulans om ook in de toekomst bijzondere aandacht aan de vormgeving van onze producten te besteden. Kwaliteit blijkt volgens ons niet alleen uit innovatieve techniek, maar ook uit een hoogwaardig design.’

Meer informatie: www.truma.com

Like dit artikel
Tweet dit artikel