TT Assen 2023: pop-up camping én camperplaats met alle voorzieningen

TT Assen 2023 camping én camperplaats bij circuit

TT Assen 2023: pop-up camping én camperplaats met alle voorzieningen

Het is bijna zover. Over precies een maand zal de spanning weer voelbaar zijn, terwijl het geluid van brullende motoren door de lucht schalt en de geur van verbrand rubber de neusgaten prikkelt. De TT van Assen 2023 staat weer voor de deur.

Uiteraard wordt er bij het circuit weer een camping voor de motorsportliefhebbers ingericht. Daarbij worden ook de camperliefhebbers niet vergeten. Er wordt ter gelegenheid van de jaarlijkse TT van Assen namelijk ook een tijdelijke camperplaats ingericht op TT camping Stadsbroek.

Veilig, en met alle voorzieningen

Deze pop-up camping ligt op een rustige locatie aan de rand van Assen, op loopafstand van zowel het stadscentrum als het TT-circuit. Van woensdag 21 juni tot en met maandag 26 juni kunnen camperaars hier hun thuisbasis maken. Er zijn maar liefst 200 plaatsen beschikbaar. De TT camping Stadsbroek is meer dan alleen een plek om de camper te parkeren en te overnachten. Een veilige haven voor camperaars, waar het na middernacht (zaterdag: 1 uur ’s nachts) stil moet zijn. Het terrein wordt 24 uur per dag bewaakt en is volledig omheind met hekken. De toegangsweg tot de brede grasstroken waar de campers staan, is verhard. Maar er is ook sanitair aanwezig en er wordt een mobiele serviceplaats ingericht voor het gratis lozen van de toiletcassettes en grijs water. Op een groot deel van de camperplaats worden stroompunten aangelegd. Voor de hongerige en dorstige kampeerders is er catering aanwezig voor ontbijt, snacks, maaltijden en dranken.

Antwoord op groeiende vraag

Met het inrichten van deze speciale camping en camperplaats geeft de gemeente Assen gehoor aan de groeiende vraag naar ruimte en bijbehorende voorzieningen voor campers tijdens de TT. De beheerders van Camperplaats Appelscha zullen de tijdelijke camperplaats inrichten en runnen. Reserveren kan via de website van de camping.

De TT Assen 2023: meer dan alleen racen

De TT van Assen (23 – 25 juni 2023) is meer dan alleen een race-evenement. Het is een ervaring. Niet alleen op het circuit, maar ook in de binnenstad is gedurende het evenement van alles te beleven. En dit jaar is er iets nieuws: de MotoGP Sprint Race op zaterdag. De hoeveelheid plaatsen op de tijdelijke camperplaats is beperkt dus wie er gebruik van wil maken, moet bijtijds een plekje reserveren op de TT camping Stadsbroek.

Foto’s: © Campercontact

Like dit artikel
Tweet dit artikel