Tuning en hefdak voor HymerCar

HymerCar model 2015

HymerCar buscampers, steeds meer inzetbaar als allround vrijetijdsauto

BAD WALDSEE – Hymer blijft investeren in de HymerCar buscampers, die worden gebouwd op basis van de Volkswagen T5 en Fiat Ducato bestelwagens. Er wordt daarbij ook veel aandacht besteed aan de gebruiksmogelijkheden als allround vrijetijdsauto.

Zo krijgt de Cape Town, die op basis van de Volkswagen T5 wordt gebouwd, in modeljaar 2015 bijvoorbeeld een uitneembaar meubelblok zodat er bij dagelijks gebruik meer mogelijkheden zijn om grote lading mee te nemen.

De Grand Canyon krijgt een nieuwe indeling die een duidelijk verbeterd ruimtegevoel geeft.

Ook aan de afwerking is het nodige veranderd. Het vorig jaar in de modellen Cape Town, Sydney en Rio geïntroduceerde meubeldecor “Fino Barono” wordt nu in alle Hymer buscampers die een natte cel hebben toegepast.

Grand Canyon met 4 slaapplaatsen

De Grand Canyon is in modeljaar 2015 optioneel ook leverbaar met een hefdak zodat deze daarmee 4 slaapplaatsen heeft. Deze extra slaapruimte is makkelijk bereikbaar en kan in de winter bovendien worden verwarmd door een luchtslang die wordt aangesloten op de heteluchtverwarming. Een isolatiemat aan de binnenzijde van het hefdak zorgt daarbij voor de nodige extra isolatie.

Tuning voor extra vermogen

Samen met Zenec en ABT-Sportsline is er een uniek tuningsysteem ontwikkeld dat via het multifunctionele radio/navigatistysteem kann worden bediend. Hymer biedt dit als eerste seriematig aan. Het vermogen van de Cape Town buscamper kan daarmee indien noodzakelijk worden verhoogd met 20 pk. Het in- en uitschakelen van het systeem kan eenvoudig via het touchscreen worden gedaan dat ook alle beschikbare gegevens van de motor kan tonen. Het kan bovendien met een wachtwoord kan worden beveiligd.

Like dit artikel
Tweet dit artikel