Twee nieuwe indelingen voor de LMC Videro caravans

Twee nieuwe indelingen voor de LMC Videro caravans

Twee nieuwe indelingen voor de LMC Videro caravans

Het Duitse LMC Caravan blijft innoveren. Recentelijk heeft het bedrijf twee nieuwe indelingen voor de Videro caravanreeks geïntroduceerd. Deze nieuwe indelingen, die op de CMT in Stuttgart te zien waren, vallen op door zowel het design als de functionaliteit.

De nieuwe indelingen zijn de Videro 580 D en 580 K, die de bestaande 510 E en 530 K-indelingen aanvullen. Van de nieuwe toevoegingen aan de Videro-serie valt vooral de 580 D vanwege zijn unieke uitschuifbare franse bed in het achterste deel van de caravan. De Videro 580 K is een typische familiecaravan met achterin een stapelbed voor de kinderen.

LMC Videro 580 D met uitschuifbaar bed

De ‘D’ staat voor Doppelbett maar had ook voor Duo’s kunnen staan. Deze indeling is namelijk duidelijk ontworpen voor reizende stellen. Het verschuifbare bed in de LMC Videro 580 D geeft de caravan aanzienlijk meer ruimte in het woongedeelte en maakt ook de toegang van de ingang, kopkeuken en zithoek naar de badkamer makkelijker. De badkamer is een zogenaamd ‘Raumbad’ en bevindt zich achter in de caravan, over de gehele breedte, en beschikt over een separate douchecabine. Als het tijd is om te gaan slapen, dan kun je het bed uitschuiven tot de gehele lengte beschikbaar is. Dit concept biedt niet alleen meer ruimte maar ook een nieuwe dimensie aan het interieur geeft. Ideaal voor diegenen die comfort en ruimtelijkheid hoog in het vaandel hebben staan.

LMC Videro 580 K voor gezinnen

De andere nieuwe indeling is de Videro 580 K. Deze indeling is duidelijk ontworpen voor gezinnen. Deze indeling bevat stapelbedden aan de achterzijde en een tweepersoonsbed aan de voorzijde. Halverwege de rechterzijde bevindt zich de middenkeuken, terwijl er aan de linkerzijde een rondzit is geplaatst.

Japandi-stijl

Nieuwe indelingen LMC Videro caravansDe Videro-serie onderscheidt zich door de toepassing van de Japandi-stijl, een smaakvolle combinatie van Japanse en Scandinavische designelementen. Deze stijl creëert volgens LMC een rustgevende en harmonieuze sfeer, waarbij eenvoud en functionaliteit centraal staan. De subtiele combinatie van zowel hoekige als ronde vormen alsmede de indirecte verlichting draagt bij aan een unieke en aangename woonervaring.

Zowel de Videro 580 D als 580 K is uitgerust met alle moderne voorzieningen die essentieel zijn voor de hedendaagse kampeerder. Standaard zijn ze voorzien van Truma Combi-verwarming, GFK-zijwanden, voortentlampen, een hordeur, robuuste stabilisatorsteunen en een 25-liter afvalwatertank.

Een bijzondere toevoeging is de LMC Home Box, waarmee gebruikers via een app hun caravan kunnen monitoren en controleren. Dit systeem biedt informatie over zaken als de status van de ramen, de binnentemperatuur, de bandenspanning en de vulniveaus van de tanks.

Beschikbaarheid

De startprijs voor de nieuwe Videro-modellen ligt rond de €37.500 en beide modellen zijn op korte termijn te zien in de showrooms van de erkende LMC-dealers

Like dit artikel
Tweet dit artikel