Twee nieuwe lodge-tenten bij Snow Peak

Twee nieuwe lodge-tenten bij Snow Peak

Twee nieuwe lodge-tenten bij Snow Peak

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: kamperen is populairder dan ooit. Maar dat geldt ook voor glamping. Mensen maken vaak via glamping kennis met kamperen. En ook andersom: kampeerders richten hun kampeerplekje steeds meer als een glampingplekje in.

De van origine Japanse maar nu in de Verenigde Staten gevestigde buitensportspecialist Snow Peak speelt op die behoefte. Snow Peak neemt namelijk twee lodge-tenten in het programma op. Ze behoren naar eigen zeggen tot de grootste tenten die Snow Peak ooit heeft gemaakt.

Het betreft de Living Lodge M en de Living Lodge L. Beide tenten zijn een combinatie van een tent waar je gezellig met een groep in kunt samenkomen, en er met een groot gezin of meerdere gezinnen in kunt slapen. De binnentent kan ook achteraf worden opgezet maar zelfs met die binnentent is er nog een zee aan leefruimte over.

De grootste van de twee tenten is maar liefst 8,60 meter lang en 5,20 meter breed en heeft een stahoogte van 2,40 meter. De andere tent meet 6,80 bij 4,00 meter. De binnentent van de Living Lodge M is 3,60 bij 2,07 m groot en biedt plaats aan drie personen. In de binnentent van de Living Lodge M, die 4,40 m breed en 2,50 m diep is, kunnen vijf personen slapen. Helaas zijn er geen aparte slaapcompartimenten.

Like dit artikel
Tweet dit artikel