Tweede „Edition” model van Vantourer

Vantourer 540 Cross Edition

De Vantourer VT540 Cross Edition is nu beschikbaar in 4 kleuren.

ZOETERMEER – Eerder dit jaar introduceerde Vantourer de compacte VT540 buscamper. Een buscamper die je dankzij de compacte afmetingen ook prima voor dagelijks gebruik in kunt zetten.

Met een lengte van nog geen 540 cm vormt het stadsverkeer geen al te groot probleem en past de camper ook in nagenoeg iedere parkeerplaats. De hoogte van deze camper -met verhoogd dak- zorgt er uiteraard wel voor dat de meeste parkeergarages taboe zijn voor deze camper.

Vooralsnog zal dit nieuwe model van Vantourer VT 540 alleen leverbaar in een gelimiteerde oplage. Eerder dit jaar schreven we ook over deze „Cross Edition“. Deze buscamper wordt gebouwd op basis van een Peugeot Boxer en zou alleen in staalgrijs metallic beschikbaar zijn. Nu wordt bekendgemaakt dat de Vantourer Cross Edition in 4 metallic kleuren beschikbaar is, en dat hij is uitgerust met een airconditioning in de cabine. Ook is er nu een „White Edition“. Deze heeft ook een airco en is alleen in het wit verkrijgbaar. De standaard versie van de VT540, die op basis van de Fiat Ducato wordt gebouw, zal later dit jaar beschikbaar zijn.

Like dit artikel
Tweet dit artikel