Het tweede Pimpweekend komt er aan!

Pimpweekend 2017

Pimp je caravan weekend 2017 op RCN camping De Jagerstee

ZOETERMEER – Laat je niet tot verkeerde gedachten leiden, dit gaat over het pimpen van caravans. Vorig jaar organiseerde de Facebook groep ‘Pimp je caravan‘ het allereerste Pimpweekend in Benschop.

Dit bleek een groot succes te zijn, dus ook dit jaar wordt er weer een Pimpweekend georganiseerd. Het Pimpweekend 2017 wordt georganiseerd op RCN Camping De Jagerstee in Epe, op de Veluwe.

Als je zelf ook caravans pimpt, kun je je inschrijven om tijdens het Pimpweekend andere caravanpimpers te ontmoeten, met je gepimpte caravan te pronken of om wat workshops te volgen. Er wordt bij het evenement op Facebook gemeld dat er al meer dan 50 aanmeldingen zijn, dus de animo is groot. Als je niet aan dit Pimpweekend deel wil nemen maar graag eens wilt komen kijken, dan ben je van harte welkom op zaterdag 20 mei, van 11.00-17.00 uur.

Wat valt er allemaal te zien en te doen?

Caravanity
Het team van Caravanity is aanwezig. Uiteraard  met alle Caravanity boeken, stickers, mokken en een leuke nieuwe lamp

KeK kamperen
Ook KeK kamperen is aanwezig op dit pimpweekend. In hun standje vind je allerlei leuke (vintage) kampeerspullen.

Funky Friday
Deze webwinkel voor vintage, retro en hip & happening laat allerlei mooie vloeren.

Glampingstore & More
Jeanette Kastermans van Glampingstore & More zal vanuit haar Beachlook caravan haar totaal concept op het gebied van glamping presenteren.

Judidith
Gastvrouwe Judith, die zelf ook caravans pimpt, zal allerlei leuke workshops geven.

Reserveren

Reserveren doe je rechtstreeks bij De Jagerstee. Dit kan per mail of telefoon (0800-4050730), vermeld daarbij altijd de referentie RCNPIMP2017. Uiteraard is het ook aan te raden om je aan te melden bij de Facebook groep ‘Pimp je caravan‘.

Like dit artikel
Tweet dit artikel