Tweede Pinksterdag open

kampeerzaken.nlTraditioneel zijn er op Tweede Pinksterdag weer heel veel kampeerzaken geopend, om u alle gelegenheid te bieden om nog de laatste kampeerspulletjes aan te schaffen, of om op uw gemak toch nog even naar een andere caravan, vouwwagen, camper of tent te kijken.

 

Uiteraard hebben ook dit jaar weer een overzicht samengesteld van de kampeerbedrijven die op Tweede Pinksterdag zijn geopend.


 

In volgorde van binnenkomst:
 

 • Schippercaravans & campers houdt op pinkstermaandag een caravanshow van 11:00 t/m 17:00 uur. Bij aankoop van een gebruikte caravan ontvangt u een gratis kampeerpakket of zakluifel of fietsenrek en hoeft u geen afleverkosten te betalen. Ook heeft u 3 maanden garantie. Dit geldt alleen bij geen inruil. 
   
 • Bij de Gelderse Caravan Centrale in Barneveld bent u op Tweede Pinksterdag van 10 uur tot 17 uur welkom om tijdens een hapje en een drankje te zien wat het kampeerseizoen 2012 allemaal te bieden heeft.
   
 • Op Tweede Pinksterdag toont Camperville in de nieuwe dubbele showrooms in Dordrecht de modeljaar 2012 reeks van Carado campers, alsmede een vernieuwd aanbod van gebruikte campers in topconditie. De openingstijden zijn van 11.00 t/m 17.00 u. Pinksteractie: bij aankoop van een gebruikte kampeerauto krijgt u € 100,- premiekorting op de kampeerautoverzekering van Aveco Verzekeringen.
   
 • De Vossenhoek in Rucphen is op 2e Pinksterdag open van 11.00u tot 17.00 u.
   
 • Tweede Pinksterdag is Camping Sport De Wit in Schijndel geopend van 10.00u tot 17.00 u. Die dag zijn er promotieteams van Vango (opblaasbare tenten) en ACSI, alsmede een demonstratie van Outdoorchef.
   
 • Obelink in Winterswijk is ook geopend op Tweede Pinksterdag, en wel van 10.00 to 17.00 uur. Er zijn o.a. BBQ demonstraties en een promotieteam van de ACSI.
   
 • Op 2e Pinksterdag is ook Smitveld Outdoor in Heemskerk geopend, en staat de complete tentencollectie in de showroom. Daar kunt u ook alle Smitveld vouwwagens zien staan. Smitveld is geopend van 11.00 tot 17.00 uur.
   
 • Bravo Vouwwagenwereld in Ommen is Tweede Pinksterdag geopend van 11.00 tot 17.00 uur, waarbij de dag in het teken van een Holiday High Tea staat. Ook zijn er de nodige pinksteraanbiedingen.
   
 • Op 2e Pinksterdag zijn alle Vrijbuiter filialen geopend van 10.00 uur tot 18.00. De Vrijbuiter is gevestigd in Gouda, Roden, Roermond en Zaandam.
   
 • Ridderbeks Caravans en Vouwwagens in Echt is 2e pinksterdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur.
   
 • Net als vorig jaar heeft Van Venrooy Motorhomes te Oss op 2e Pinksterdag wederom een Pinksteractie, speciaal voor de liefhebbers van snufjes en accessoires. Er zitten namelijk gratis accessoires van € 2.500,- tot wel € 10.000,- bij aanschaf van geselecteerde occasions. Van Venrooy is die dag geopend van 10:00u tot 16:30 uur.
   
 • DD Caravans & Campers in Delft is ook geopend op Tweede Pinksterdag, van 11:00 uur tot 17:00 uur. Die dag kunt u middels een proefrit kennismaken met de rijeigenschappen en trekkracht van twee echte “trekpaarden”, namelijk de nieuwe Subaru XV en de befaamde Subaru Forrester. Tijdens de proefrit (met caravan) wordt u begeleid door een Subaru specialist die u alles over de auto zal vertellen. Ook is het de eerste dag van de DD handjeklapweken, van 28 mei t/m 9 juni kunt u extra scherp onderhandelen met de verkoopadviseurs.
   
 • Ook Vakantie & Sport aan de Rijksweg-noord in Zegge is Tweede Pinksterdag geopend, van 11.00 tot 17.00 uur.
   
 • In Den Bosch is Cyriel Rekreatie geopend  op Tweede Pinksterdag, van 10.00 tot 17.00 uur.
   
 • Op Tweede Pinksterdag, maandag 28 mei, zijn beide vestigingen van Bruggink Caravans & Campers geopend van 10 tot 17 uur, alwaar u kunt genieten van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van campers & caravans. In de vestiging Almelo staan de nieuwe Hymer campers voor u opgesteld, tezamen met zo’n 60 occasion campers. In Borculo staan de nieuwste Carthago campers in de showroom, alsmede Knaus campers en Knaus & Wilk caravans. Tevens staan hier ongeveer 30 occasion campers en 100 occasion caravans.
   
 • Op Tweede Pinksterdag is ook Karsten Travelstore in Zwaag geopend van 10.00 to 17.00 uur, er staat voor de kinderen dan ook een springkussen klaar, ook zijn er diverse acties.
   
 • Ook Camper en Caravancenter Cor van den Oever in Herpen is op 2e Pinksterdag open, van 10.00 tot 17.00 uur.
   
   
 • In Purmerend is Caravancentrum Waterland, dealer van Hobby en Fendt caravans, geopend van 10.00 tot 17.00 uur.
   
Like dit artikel
Tweet dit artikel