Tweede Pinksterdag toch maar kijken voor een andere caravan, camper of vouwwagen?

Tweede Pinksterdag geopend

Veel kampeerbedrijven open op Tweede Pinksterdag

ZOETERMEER – Hoewel naar schatting de helft van de kampeerders dit weekend wel op de camping zal staan, doet de andere helft wat anders. Voor hen die op zoek zijn naar een andere caravan, camper, vouwwagen, tenttrailer, tent of naar wat kampeerspulletjes is het ongetwijfeld handig om te weten dat er op Tweede Pinksterdag heel wat kampeerbedrijven geopend zijn.

Nu het seizoen ook al aardig is begonnen brengen ze hun spulletjes bovendien extra graag aan de man zodat er hier en daar ook nog eens mooie voordeeltjes te behalen zijn. Daarom maakt KampeerZaken.nl traditioneel een overzichtje van een aantal kampeerbedrijven die op Tweede Pinksterdag geopend zijn. Ook dit keer is ons overzicht op volstrekt willekeurige volgorde:

 • Almelo
  Bruggink Caravans & Campers. In de campervestiging van Bruggink in Almelo kun je van 10 tot 17 uur de Hymer campers in de showroom bewonderen. Rondom het pand staan zo’n 60 occasion campers opgesteld. Ook is er een kleine (camper)shop.
 • Bergschenhoek
  Cor Olie Recreatie is op Tweede Pinksterdag open van 10 tot 17 uur en heeft een speciale Pinkstershow. Speciaal voor het WK zijn er verschillende aanbiedingen voor schotelantennes, sets, receivers enz.. Ook wordt er een start gemaakt met de verkoop van de showmodellen 2014. Naast de speciale kortingen kunnen ze ook snel worden geleverd. Ook is er een jubileumaanbieding op een Simpark mover.
 • Rucphen
  De Vossenhoek Caravan & Recreatie is geopend van 11 tot 17 uur. In de showroom en op het buitenterrein vind je naast de nieuwste caravans ook een groot aantal occasions. Verder heeft De Vossenhoek ook een grote, moderne kampeershop en is er niet te vergeten een leuke Pinksterprijsvraag waarmee je een mooie, opblaasbare voortent van Kampa kunt winnen.
 • Borculo
  Bruggink Caravans & Campers. In de hoofdvestiging van Bruggink kun je van 10 tot 17 uur de nieuwe Carthago en Knaus campers in de showrooms bewonderen, of een kijkje nemen in de grote kampeerwinkel met onderdelen en accessoires, of bij de nieuwe Knaus en Eriba caravans die net als de vele occasions onder de grote overkapping staan opgesteld.
 • Ommen
  Bij Bravo Vouwwagenwereld zijn op 2e Pinksterdag naast een groot aantal nieuwe en gebruikte vouwwagens van vele merken ook diverse aanbiedingen te zien van 11 tot 17 uur. Bovendien is er een High Tea met lekkere hapjes.
 • Oud Gastel
  Mobiledrome & Partners, dealer van diverse merken campers is geopend van 11 tot 17 uur. Naast vele nieuwe en gebruikte campers is daar ook de nieuwste generatie van de exclusief door Dethleffs voor MobileDrôme vervaardigde Globedrome camper te bewonderen.
 • Zwaag
  Tijdens de Kampeerweken van Karsten Travelstore is de winkel uiteraard ook op Tweede Pinksterdag geopend. Er zijn naast vele mooie tenten en een grote collectie kampeer-, outdoor- en reisartikelen ook vele aanbiedingen te vinden.
 • Heinenoord
  Ook Campolife in Heinenoord is geopend op 2e Pinksterdag, in de showroom vind je een grote collectie assortiment caravans, campers, vouwwagens tenten alsmede kampeer- en outdoorartikelen. Campolife is open van 11 tot 17 uur.
 • Winterswijk
  Kampeerwarenhuis Obelink is ook geopend, van 10 tot 17 uur. In de megastore vind je een grote hoeveelheid kampeerartikelen, een riant assortiment tenten en diverse caravans en vouwwagens.
 • Rotterdam
  Kampeerwarenhuis Vervat is op Tweede Pinksterdag geopend van 10 tot 17 uur, ook is Vervat op vrijdag 6 juni open tot 21.00. Naast de vele kampeerartikelen, tenten en voortenten zijn er ook de nodige pinksteraanbiedingen.
 • Schijndel
  De Wit Schijndel is op Tweede Pinksterdag open van 10 tot 17 uur. Naast de grote hoeveelheid kampeerartikelen in dit kampeerwarenhuis vind je hier ook een groot assortiment vouwwagens, tenten en van alles op het gebied van buitenrecreatie.
 • Hillegom/De Zilk
  Kampeercentrum De Jong is ook geopend op Twwede Pinksterdag, van 11 tot 17 uur. Je vindt er een uitgebreide presentatie van campers, caravans en vouwwagens in de showroom alsmede een groot assortiment kampeerartikelen, buitensportartikelen en allerlei andere artikelen voor het buitenleven.
 • Gouda, Zaandam, Roden en Roermond
  Ook de Vrijbuiter is geopend met Pinksteren, de vestiging in Roermond is op beide Pinksterdagen open van 11 tot 17 uur,  de andere vestigingen op Tweede Pinksterdag. Behalve een enorme hoeveelheid tenten vind je hier ook ook heel veel kampeer- en buitenrecreatiespullen.
Like dit artikel
Tweet dit artikel