Tweedehands caravans op ANWB Lentedagen 2015

ANWB Beurs Gebruikte Caravans, Zeewolde

ANWB Lentedagen bieden ook gelegenheid om een gebruikte caravan te (ver)kopen

BUSSLOO – Op 18 en 19 april 2015 vinden voor het eerst de ANWB Lentedagen plaats. Dit evenement is de opvolger van de ANWB Kampeerdagen, die later ook wel ANWB Outdoor & Kampeerdagen werden genoemd en bij Spaarnwoude en Ouderkerk a/d Amstel werden gehouden.

Het evenement wordt nu grootschaliger opgezet en krijgt daarom niet alleen een andere naam maar wordt ook op een andere locatie gehouden. De ANWB Lentedagen worden dit jaar gehouden op 18 en 19 april in Recreatiegebied Bussloo, Gelderland. Dat is een groot recreatiegebied gelegen tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen.

Er zal nog nader bekend worden gemaakt wat er allemaal op de ANWB Lentedagen te beleven zal zijn, maar er is nu in ieder geval bekend dat er een tweedehands caravanbeurs zal zijn. Dus, wie een gebruikte caravan wil kopen of verkopen, kan hiervoor terecht op de ANWB Lentedagen.

Caravanbeurs

Voorafgaand aan de beurs zijn deze caravans op een groot aantal essentiële punten gecontroleerd door keurmeesters aan de hand van de BOVAG-aankoopcheck. Er zullen niet alleen particuliere verkopers zijn, er is ook een aanbod van gebruikte caravans van erkende BOVAG-bedrijven, zij zullen zo’n vijftig BOVAG-occasions met 12 maanden garantie voor de bezoekers klaar zetten.

Caravan verkopen?

Deelname als particuliere verkoper aan deze caravanbeurs is voorbehouden aan ANWB leden. Wie zijn caravan daadwerkelijk op de ANWB Lentedagen te koop aan wil bieden, dient voor 6 april een mail te sturen naar kck@anwb.nl. In/bij die mail moet een scan of foto van het kentekenbewijs zitten, een scan of foto van de eerste aankoopnota (indien beschikbaar) of een identiteitsbewijs (voor caravans die beladen lichter zijn dan 750 kg) zitten. Uiteraard dienen ook de naam, adresgegevens, telefoonnummer, ANWB-lidmaatschapsnummer alsmede het merk, type, modeljaar, chassisnummer en kenteken van de caravan worden opgegeven. De deelname is niet gratis, er dient € 125,= te worden betaald voor organisatie, administratie en het keuringsrapport. Er is maar beperkt plaats, het is dus aan te raden om zo snel mogelijk te reageren.

Waar & wanneer

  • Wanneer: 18 en 19 april 2015, van 10 tot 17 uur
  • Waar: Recreatiegebied Bussloo in Gelderland
Like dit artikel
Tweet dit artikel