Tweepersoons slaapzak met individuele temperatuurregeling

Tru.Comfort Doublewide slaapzak van Kelty

Tweepersoons slaapzak met individuele temperatuurregeling

Wat is er nou prettiger dan samen onder één deken of dekbed slapen. Niet alleen thuis, maar ook op vakantie. Je kunt dan kiezen voor het aan elkaar ritsen van twee dekenmodel slaapzakken, maar er zijn meer mogelijkheden.

Kelty heeft bijvoorbeeld sinds kort de Tru.Comfort Doublewide slaapzak in het programma. Het Amerikaanse merk Kelty is bij ons nog relatief onbekend. Daar gaat ongetwijfeld snel verandering in komen, nu het merk weer een Europese importeur heeft.

De nieuwe Tru.Comfort Doublewide slaapzak van Kelty is veel meer dan twee aan elkaar geritste slaapzakken. Ten eerste heeft deze slaapzak de opening meer aan de bovenzijde zitten, in plaats van opzij. Je kunt de toplaag er ook helemaal afristen, als je wilt. Onder die toplaag heeft hij twee ingebouwde dekens zodat iedere persoon zijn temperatuur kan regelen. De slaapzak heeft ook oversized capuchon, waarin je jouw kussens in kwijt kunt. Dit maakt de slaapzak bijna perfect voor stellen die iets meer comfort dan alleen een slaapzak wensen.

Voor de vulling maakt Kelty gebruik van Cloudloft-isolatiemateriaal. De buitenzijde is gemaakt van Polypropyleen, het tijk aan de binnenzijde is van Poly Taffeta. Licht is de slaapzak niet, met een totaal gewicht van bijna 5 kilo is het geen slaapzak voor lichtgewicht kampeerders. De slaapzak heeft een comforttemperatuur van -7° zodat hij voor 3 seizoenen geschikt is.

Meer informatie kun je vinden op de website van Kelty Europe.

Like dit artikel
Tweet dit artikel