Twiga Travelcars presenteert nieuw pand op open dag

Het pand van Twiga Travelcars in Ooij

Het nieuwe pand van Twiga Travelcars

OOIJ – Twiga Travelcars is een no-nonsense onderneming waar een team van fanatieke reizigers al tientallen jaren bouwt aan reisvoertuigen voor misschien nog wel fanatiekere reizigers. Na een verhuizing en een nieuwe bezetting is het team van Twiga Travelcars weer gesetteld en zet het de deuren van het nieuwe pand in Ooij graag open voor geïnteresseerden.

 

De werkplaats van Twiga TravelcarsOm die geïnteresseerden een blik in de ‘keuken’ te laten werpen houdt Twiga Travelcars een open dag op zaterdag 3 mei. Van 11 tot 17 uur kan men de werkplaats en de lopende projecten uitgebreid bezichtigen en zien, horen en beleven hoe het team van Twiga de wensen van de klant vertaalt in een speciaal voor hen vervaardigd expeditievoertuig.

Aan de hand van de bestemming en de manier van reizen wordt samen met de klant gekeken naar de maatvoering, inrichting, merk en type van het voertuig alsmede de financiële en technische haalbaarheid.

Unieke producten

Een door Twiga Travelcars vervaardigd expeditievoertuigHet resultaat is altijd uniek, of het nu een overland truck of een kleinere worldcruiser op basis van een Toyota Landcruiser of Landrover is. Alle geproduceerde voertuigen genieten van de ervaring die men in de loop der jaren bij Twiga Travelcars heeft opgebouwd zodat er geen concessies worden gedaan aan de betrouwbaarheid, stevigheid, terreinvaardigheid en het comfort van de voertuigen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel