Twinny Load fietsdrager model 2007

kampeerzaken.nlTwinny Load heeft haar fietsendrager ingrijpend vernieuwd. Het nieuwe model, de Twinny Load 2007, ligt sinds kort in de winkels. Meest in het oog springende vernieuwing is de in breedte instelbare kunststof lichtunit met achteruitrijlicht en mistachterlicht. Hierdoor voldoet de drager aan alle Europese verkeersveiligheidseisen.
 De nieuwe Twinny Load fietsdrager heeft nu ook universele wielgoten, nieuwe bevestigingsriempjes en een ingrijpend vebeterde bevestiging aan de trapperas van de fiets, waardoor nu zo goed als alle fietsen op de Twinny Load worden meegenomen. Op alle nieuwe modellen Twinny Load wordt 7 jaar garantie gegeven.
Twinny Load kiest bewust voor crankbevestiging van de fiets op de drager aan de trapperas. Met de vernieuwde crankbevestiging wordt de fiets met een klem met rubberen inleg met vlaktedruk aan de trapperas vastgezet. Daardoor wordet de druk gelijkmatig verdeeld en er treden geen beschadigingen op.
Door dit systeem in combinatie met de universele wielgoten past 99,9 procent van alle fietsen probleemloos op de Twinny Load. Verder geeft Twinny Load maar liefst zeven jaar garantie op haar fietsdragers.
Meer info op www.twinnyload.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel