Veiligheid en controle bij een lekke band of klapband

kampeerzaken.nlEen klapband. Niemand wenst het ooit mee te maken, zeker niet bij een hoge snelheid. Met Tyron flat tyre protection kunt u de vervelende gevolgen van een klapband voorkomen. Het systeem zorgt ervoor dat uw voertuig bestuurbaar blijft en dat u door kunt rijden naar een veilige plaats om uw band te verwisselen. De kapotte band kunt u weggooien, maar uw velg blijft gespaard.
 De werking van Tyron is even eenvoudig als doeltreffend: een speciale ring houdt de band om de velg, zelfs bij een klapband of wanneer de band volledig is leeggelopen.
Niet alleen personenauto’s en vrachtwagens, maar ook aanhangers, zoals trailers, caravans en vouwwagens kunnen baat hebben bij Tyron. Het Britse Ministerie van Defensie gebruikt Tyron al sinds 1971 en inmiddels monteert het overgrote deel van de Britse caravandealers het systeem. In Nederland levert het caravanmerk BIOD Tyron zelfs af fabriek op al haar modellen. Ook wordt Tyron gebruikt op voertuigen die een verhoogd risico lopen, zoals auto’s bedoeld voor surveillance op autosnelwegen of voor medewerkers van ambassades.
Meer info op www.triorep.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel