UCO Flatpack Grill & Firepit: uitklapbare BBQ én vuurkorf

UCO Flatpack Grill & Firepit

UCO Flatpack Grill & Firepit: uitklapbare BBQ én vuurkorf

De meer avontuurlijk ingestelde kampeerders zullen graag zo nu en dan een kampvuurtje of iets dergelijks aansteken. Een kampvuur is op lang niet alle campings mogelijk, zodat een vuurkorf dan vaak een bruikbaar alternatief is.

Maar de meeste vuurkorven zijn groot en zwaar, en dus ook lastig mee te nemen. De nieuwe UCO Flatpack Grill & Firepit kan dan een prima oplossing zijn, waarmee je bovendien ook kunt BBQ’en.

De nieuwe Flatpack Grill & Firepit van UCO is eigenlijk een slimme en compacte barbecue die je ook als vuurkorf kunt gebruiken. Je kunt hem snel en gemakkelijk opzetten. Doordat hij inklapbaar is, kun je hem ook eenvoudig meenemen. Als je de Flatpack openklapt heb je naar eigen zeggen in zo’n dertig seconden een stevige en stabiele grill annex vuurkorf voor een gezellige avond in de buitenlucht. Ideaal voor kampeerders, watersporters of mensen die ergens een huisje huren. Je kunt hem natuurlijk ook prima gebruiken in de tuin, het park of op een recreatieterrein.

UCO maakt de Flatpack Grill & Firepit van duurzaam roestvrijstaal. Hij wordt geleverd in een stevige, compacte draagtas zodat je de grill overal makkelijk mee naartoe kunt nemen. Het formaat van de grill is 34 cm x 25,4 cm x 28 cm, waarmee hij groot is voor een barbecue van drie tot vijf personen. Hij weegt zo’n 900 gram.

Je kunt de UCO Flatpack Grill & Firepit bij de outdoorspeciaalzaak kopen of online bestellen. Er is eventueel ook een kleinere en lichtere ‘mini’ uitvoering van de grill. De adviesverkoopprijs is € 59,99, de kleinere versie kost € 39,99. Voor meer informatie kun je kijken op de website van UCO Gear.

Like dit artikel
Tweet dit artikel