Qvist levert kaarslantaarns van UCO

kampeerzaken.nlVanaf seizoen 2008 is QVIST Outdoor Cooking in Zwolle officieel distributeur voor de kaarslantaarns van UCO. De kaarslantaarns van UCO vormen een handzame en duurzame vorm van kampeerverlichting. Er zijn drie modellen in verschillende kleuren, alle voorzien van een ophanghaakje en compact in te schuiven als je ze niet gebruikt. Als je de lantaarn wilt gebruiken steek je gewoon de kaars aan en hang je de lantaarn hoog in de tent of aan een tak bij de tent.
 
Er zijn diverse accessoires, zoals een foudraal en reflectoren. Grote voordeel van deze lantaarns is dat ze lang meegaan, geen geluid maken en bovendien een romantisch licht verspreiden. Wanneer je de bijenwas kaars gebruikt zijn ze zelfs klimaatneutraal. Naast de bijenwaskaars en de standaard paraffinekaars wordt ook een citronelaakaars aangeboden.
Bovendien is er sinds kort voor de praktisch ingestelde kampeerders ook een zogenaamde LED Upgrade Kit. Deze bestaat uit een voetdop voor de standaard UCO-lantaarn, maar dan met een LED verlichting.
Meer info: www.qvist.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel