Uitbreiding camperservicepunten op Franse campings

Le Grand Dague in de Dordogne

Op Le Grand Dague in de Dordogne zijn nu extra campervoorzieningen aangebracht

ZOETERMEER – Op drie campings van de Nederlandse campingketen Iris Parc zijn vanaf het seizoen 2014 camperservicepunten te vinden. Het gaat om de Franse campings Le Chêne Gris, Le Château de Galaure en Le Grand Dague waar de bestaande faciliteiten voor campers zijn uitgebreid.

Op de camperservicepunten kan de camperaar tegen een kleine vergoeding schoon water tappen en het chemisch toilet lozen. Passanten kunnen daarnaast gebruik maken van campingfaciliteiten als de zwembaden, het sanitair en de overdekte speeltuin. Het hele seizoen is er een uitgebreid programma Nederlandstalige animatie voor jong en oud en ook het restaurant is het hele seizoen geopend.

Le Chêne Gris, vlakbij Parijs, heeft een treinstation tegenover de camping. Camperaars kunnen hun kampeermiddel dus gemakkelijk laten staan. De trein brengt hen binnen drie kwartier in hartje Parijs.

In de Franse Drôme vind je camping Le Château de Galaure. Het riviertje achter de camping , maar ook de vele dorpjes in de buurt van de camping zijn fietsend of wandelend te verkennen.

In de Dordogne ligt camping Le Grand Dague. De streek staat bekend om z’n kastelen en grotten. De camping ligt vlakbij Périgueux, de hoofdstad van de Dordogne. Hier hoort een bezoek aan de markten, pleintjes en de kathedraal tot de verplichte kost.

Like dit artikel
Tweet dit artikel