Uit & Actief: evenement van uitersten, thema’s staan centraal

kampeerzaken.nl Voor u de primeur: het gloednieuwe evenement Uit & Actief. Hier beleeft de consument toerisme in de breedste zin van het woord: van uitstap tot uitdaging. Hét evenement voor lekker weg in eigen land, buitensport, avontuurlijke en actieve reizen. Luisteren naar spannende reisverhalen, handige informatie verzamelen, materialen bekijken en uitproberen, meedoen met spectaculaire activiteiten en inspiratie opdoen.

 Thema’s staan centraal
Uit & Actief is niet zomaar een evenement; het is een unieke ervaring. Populaire interessegebieden komen tot leven in sfeervolle themapleinen en exposantenpresentaties. Bij ieder thema betreedt de bezoeker een andere wereld. Daarin komt uw aanbod helemaal tot zijn recht. Nieuwe plannen en aankoopbeslissingen worden dan al gauw gemaakt. Van actief inspannen naar actief ontspannen of vice versa natuurlijk:
Buitensport
Trektochten maken te voet, op de fiets of per kano. In Nederland, Europa of verder weg. Maar ook wildwatervaren, klimmen, canyoning, speleologie, parapenten, langlaufen, Nordic Walking en nog veel meer.
Fietsen
Recreatieve en sportieve tochten afleggen door oerhollandse landschappen. Of andere landen doorkruisen en kennismaken met hun culturen. Van wind mee tot de laagste bergversnelling. Binnen dit thema is er een intensieve samenwerking met de Rai Vereniging en daarom kunt u alle bekende fietsmerken verwachten.
Wandelen
Te voet de schoonheid van onze eigen steden en natuur ontdekken. Of spannende expedities ondernemen naar de bergen, onbekende oorden en buitengewone onderkomens. Flink de pas erin!
Stadsleven
Korte trips maken naar Nederlandse steden. Voor musea, site seeing, winkelen uitgaan, trends, architectuur en design. Ontdek het unieke karakter van elke stad.
Plezier & Vertier
Met de kinderen naar parken en attracties. Eropuit in de natuur en verblijven in het bungalowpark of op de camping. Dikke pret in eigen land voor het hele gezin!
Puur Genieten
Onthaasten met het goede leven. Aan de kust of in een landelijke omgeving vanuit een luxe hotel of eenvoudige accommodatie in Nederland. Een weldaad voor lichaam en geest.
Ervaren Experts
Tijdens boeiende lezingen, workshops en presentaties komen allerlei landen, reizen, expedities en materialen uitgebreid aan bod. En wie kan dat nou beter brengen dan deskundigen die uit eigen ervaring spreken.
Meer informatie op http://www.uitenactief.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel