Unieke mijlpaal voor Winnebago

Winnebago Revel 500.000ste camper

Unieke mijlpaal voor Winnebago

De Amerikaanse camperbouwer Winnebago Industries, Inc. heeft met de bouw van haar 500.000ste camper een prachtige mijlpaal behaald. Ook is Winnebago waarschijnlijk het eerste merk in deze branche dat deze belangrijke mijlpaal heeft bereikt.

Winnebago bestaat al bijna 65 jaar en heeft dus een langere geschiedenis dan de meeste van zijn concurrenten. Het is ook een van de meest bekende en erkende merken in de camperbranche, met een merkbekendheid die in Noord-Amerika verder reikt dan alleen camperaars en caravanners.

Viering

Uiteraard moest het bereiken van deze mijlpaal gevierd worden. Winnebago deed dat met evenementen in al haar locaties. Winnebago onderbrak de werkzaamheden op alle locaties zodat alle 2.700 werknemers aan de viering deel konden nemen.

Huw Bower, President van Winnebago Outdoors: “Winnebago is een pionier in de RV-categorie, en produceerde haar eerste voertuigen meer dan 60 jaar geleden. Toch vertegenwoordigt de 500.000ste motorhome veel meer dan een lange levensduur in de markt. Voor onze 2.700 medewerkers, vertegenwoordigt het miljoenen ongelooflijke ervaringen onder vrienden en families die Winnebago mogelijk heeft gemaakt door de decennia heen. Onze teamleden zijn elke dag toegewijd aan uitmuntendheid, gemotiveerd en energiek door het idee om vreugde te brengen aan zo veel mensen. Deze mijlpaal zou niet mogelijk zijn zonder hun onvermoeibare toewijding.”

Ook organiseerde men een speciaal evenement op de locatie in Lake Mills, waar het voertuig ceremonieel van de productielijn rolde. Alle medewerkers van Winnebago’s locatie in Lake Mills verzamelden zich voor Bower’s toespraak en vierden het feit dat 500.000ste camper van de productielijn rolde. Het evenement was met name van grote betekenis voor de oudere medewerkers van Winnebago, die zich ook de bouw van de eerste voertuigen nog kunnen herinneren.

 

Winnebago Revel

Winnebago’s 500.000ste camper is de Revel, een model dat vier jaar geleden werd geïntroduceerd. De Revel voldoet aan de vraag naar een robuuste camper om off-road te kunnen gaan en ook langere tijd off-grid te kunnen verblijven. De Winnebago Revel beschikt over een vierwielaandrijving, verhoogde bodemvrijheid en een duurzame lithium-ion accu om de systemen aan te drijven.

Like dit artikel
Tweet dit artikel