Uw camper, caravan of vouwwagen snel en voordelig verkopen?

Uw camper, caravan of vouwwagen snel en voordelig verkopen?

Uw camper, caravan of vouwwagen snel en voordelig verkopen?

Wilt u uw recreatievoertuig verkopen? Sinds kort bieden wij ook voor particulieren de mogelijkheid om te adverteren op Caravans.nl, Campersite.nl, KampeerZaken.nl én Marktplaats.nl.

Hierdoor bereikt u met uw advertentie een groot aantal relevante bezoekers. Het adverteren gaat bovendien heel gemakkelijk en bijzonder voordelig. De kosten voor het plaatsen van een advertentie gedurende 28 dagen bedraagt slechts € 20,-. U hoeft slechts één advertentie in te voeren om op vier websites tegelijk te adverteren.

Populariteit kamperen groter dan ooit

Kamperen is de laatste jaren steeds populairder geworden. Dankzij de coronapandemie heeft kamperen nog een extra boost gekregen. Daardoor zijn recreatievoertuigen – zowel nieuw als gebruikt – schaars geworden en zijn ze dus éxtra gewild. Mocht u dus overwegen om uw caravan of camper te verkopen is dit dé gelegenheid om deze snel en tegen een goede prijs te kunnen verkopen.

Voordelig adverteren

Dat adverteren gaat bovendien heel voordelig. De meest kampeerders adverteren met hun caravan of camper alleen op Marktplaats.nl. Rechtstreeks adverteren op Marktplaats.nl kost in het geval van een camper € 24,- per 28 dagen, met een caravan kost het € 35,- per 28 dagen. Adverteren via caravans.nl is dus een stuk voordeliger. Omdat u tegelijkertijd ook nog op de grootste Nederlandse kampeerportals adverteert bereikt u zo extra veel mensen.

Bij uw advertentie op Marktplaats.nl staat dat deze namens caravans.nl wordt geplaatst. De bezoekers van uw advertentie worden doorgestuurd naar uw advertentie op caravans.nl. Via die advertentie kunnen ze contact met u opnemen. Dat heeft voor u als voordeel dat u de reacties alleen van caravans.nl krijgt wat de communicatie eenvoudiger maakt.

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel