Vacanceselect zoekt Glamping testers

Vacanceselect glamping

Glamping testers gezocht door Vacanceselect

ZOETERMEER – Wie graag kans wil maken op een weekje gratis verblijven in een glamping accommodatie in het warme zuiden, doet er goed aan om zich op te geven als glamping tester bij Vacanceselect.

Vacanceselect zoekt testers namelijk testers voor haar glamping accomodaties. Uiteraard moet je er als winnaar nog wel iets voor doen, maar het blijft evengoed wel de moeite waard.

In verband met een stijgende belangstelling biedt het aanbod van Vacanceselect voor komend seizoen nog meer bestemmingen en nog meer campings. Ook zijn er komend seizoen meer glampingaccomodaties en ook meer soorten daarvan beschikbaar, die Vacanceselect graag wil laten testen.

Wie een weekje gratis wilt ‘glampen’ in de Toscane of aan het Gardameer, in Istrië of in Zuid-Frankrijk, kan zich opgeven als tester van zo’n accommodatie. Vacanceselect vermeldt gedurende 6 weken iedere week een aantal mogelijkheden waarvoor je je in kunt schrijven. Daarbij moet je er goed op letten dat dit om vastgestelde data en bestemmingen gaat, er valt dus niets naderhand te wijzigen. Uiteraard is zo’n weekje glamping ook niet overdraagbaar of inwisselbaar.

Mocht je zo’n weekje winnen, verwacht Vacanceselect van je dat je je ervaringen van de geteste accommodatie wilt delen op een blog, op foto’s, video’s en op social media.

Je kunt je uiteraard opgeven via de website van Vacanceselect.

Like dit artikel
Tweet dit artikel