Vacansoleil viert 45-jarig bestaan

Vacansoleil bestaat 45 jaar

De eerste caravanverhuurgids van Vacansoleil

EINDHOVEN – Vacansoleil Camping Holidays bestaat dit jaar 45 jaar. Voor klanten heeft de reisorganisatie verschillende acties gepland om het jubileum te vieren. Nieuw zijn ook de grotere stacaravans in de verhuur.

Onder het motto ‘Vacansoleil is jarig en wie jarig is trakteert!’ is dit weekend het prijzenfestival voor klanten gestart. Wie tussen 15 februari en 31 maart 2014 een vakantie boekt bij Vacansoleil maakt automatisch kans op één van de 45 prijzen. De hoofdprijs is een zomervakantie van twee weken op een topcamping inclusief een Mitsubishi huurauto.

1969

1969, Lago Maggiore, Italië. Na een geslaagde vakantie met zijn gezin in een gehuurde toercaravan besluit technisch ingenieur Backers zijn carrière bij Philips, waar hij een van de bedenkers was van het PAL kleurentelevisiesysteem, te verruilen voor een zonniger bestaan aan de Franse Zuidkust. Backers en zijn vrouw Carolien willen van campingvakanties hun levenswerk maken. Het nieuwe tijdperk begint met caravanverhuur op camping Prairies de la Mer aan de Franse Côte d’Azur.

Camping Prairies de la Mer

Camping Prairies de la Mer aan de Franse Zuidkust

Vacansoleil heeft Prairies de la Mer nog steeds in het aanbod. Maar een blik op de Vacansoleil-brochures en advertenties van de afgelopen decennia leert dat Vacansoleil zich volop heeft ontwikkeld.  Anno 2014 verhuurt de reisorganisatie luxe stacaravans en volledig ingerichte bungalowtenten op circa 430 campings in 16 Europese landen.

 

Grotere accommodaties

Vanaf zomerseizoen 2014 verhuurt Vacansoleil een aantal stacaravans voor zeven tot acht personen. De reisorganisatie merkt steeds vaker dat gezinnen op vakantie gaan met opa en oma of met twee families. Om kosten te drukken, kiezen zij vaak samen voor één accommodatie. Hier speelt Vacansoleil op in met de Waikiki. Dit type stacaravan heeft drie slaapkamers met elk twee slaapplaatsen en de mogelijkheid tot het creëren van één of twee extra slaapplaatsen in de woonruimte. Daarmee is de Waikiki geschikt voor maximaal vier volwassenen en drie of vier kinderen.

Jubileumacties Vacansoleil op Facebook

Het hele komende jaar nog zet Vacansoleil klanten in het zonnetje vanwege het jubileum. Blijf via Facebook.com/VacansoleilCampingHolidays en Twitter @Vacansoleil op de hoogte van de nieuwste acties.

Like dit artikel
Tweet dit artikel