Vadernacht in het Dinopark Amersfoort

Vadernacht in het Dinopark Amersfoort

Vadernacht in het Dinopark Amersfoort

Een mooie uitdaging voor vaders en zoons, die hun tent op durven te zetten tussen de dino’s in het DinoPark. Wie dat durft, loopt kans om naast een Tyrannosaurus Rex te slapen.

Dit is uiteraard alleen voor de stoerdere kampeerders onder ons weggelegd, al zullen de minder stoere vaders misschien wél durven als hun zoon ook meegaat.

En het is ook de bedoeling, dat vaders en zoons samen gaan kamperen in het DinoPark in DierenPark Amersfoort. Uiteraard is dat in het kader van vaderdag, al kan het ook op andere dagen. Voor veel vaders en zoons zal het een prachtige gelegenheid zijn om op een bijzondere manier te kamperen, en zo een avontuur te beleven dat hun misschien nog wel lang bij zal blijven.

Er is in het plaats voor zo’n 100 tentjes, waar ze dan worden omringd door heel veel dino’s. Bovendien is er ’s avonds ook een spannend avondprogramma en een gezellige barbecue. Als ze willen, kunnen de moeders met eventueel broertjes en zusjes de volgende ochtend aanschuiven voor het ontbijt en kunnen de mannen hun sterke verhalen delen. Aansluitend hebben de deelnemers aan de Vadernacht nog de hele dag de tijd om de rest van DierenPark Amersfoort te verkennen.

De Vaderdagnacht wordt gehouden in de nacht van:

  • 15 op 16 juni
  • 16 op 17 juni
  • 22 op 23 juni
  • 23 op 24 juni

Kaartjes zijn te bestellen via de website van DierenPark Amersfoort.

Like dit artikel
Tweet dit artikel