Inschrijving Vakantiebank gestart

kampeerzaken.nlStichting Vakantiebank is een initiatief van De Vrijbuiter in samenwerking met een aantal maatschappelijk betrokken ondernemers en organisaties, die personen en gezinnen die in een moeilijke periode van hun leven zitten, graag even op adem te laten komen.

 

Dit is mogelijk dankzij de donateurs, vrijwilligers en bedrijven die belangeloos hun medewerking verlenen. De vakanties worden voor niets of zeer voordelig ingekocht, zodat de stichting ze gratis aan kan bieden aan zoveel mogelijk mensen.


 

Dit jaar streeft men naar een uitbreiding van 400 (in 2011, in het eerste jaar van het project) naar 600 vakanties. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door een actie van de SNS Bank. Hoe meer klanten hun vakantiegeld storten bij SNS Bank, hoe meer gezinnen op vakantie kunnen. Voor elke 500 klanten die hun vakantiegeld storten op een spaarrekening bij SNS Bank, kan er namelijk één gezin extra op vakantie.

Inschrijving

Behalve de Vrijbuiter en de SNS Bank verlenen ook vele andere (reis)organisaties en leveranciers van kampeerartikelen hun medewerking aan de Vakantiebank. Men kan zowel zichzelf als ook iemand anders waarvan u van mening bent dat die voor zo’n gratis vakantie in aanmerking komt, voor de actie aanmelden op de website van de Vakantiebank.

Like dit artikel
Tweet dit artikel