Vakantiebeurs houdt Full Moon Party Hunt

Full Moon Party Hunt

Full Moon Party Hunt op Vakantiebeurs

UTRECHT – Vandaag is de Vakantiebeurs van start gegaan in de Jaarbeurs in Utrecht. Naar aanleiding van de nodige aandacht in de social media in december had de organisatie van de Vakantiebeurs besloten om direct na het evenement op zaterdag een Vakantiebeurs afterparty te houden.

De organisatie van de Vakantiebeurs meldt nu dat er een speciale variant op de eerder aangekondigde Vakantiebeurs afterparty zal worden georganiseerd.

De bezoekers van de Vakantiebeurs worden nu uitgenodigd om mee te doen aan de Full Moon Hunt. Met deze jacht zijn twee kaarten te winnen voor de legendarische Full Moon Party in Thailand. Een event dat op de bucket list staat van veel feest- en vakantiegangers.

Mooiste feest

De organisatie van de Vakantiebeurs ging op zoek naar ideeën voor de ultieme afterparty en kwamen uit bij de Full Moon Party. “Na veel wikken en wegen kwamen wij tot de conclusie dat het te kort dag is om zelf een Full Moon Party te organiseren. En als we het doen dan doen we het goed”, aldus een woordvoerder. “Wij kunnen geen mooier feest bedenken dan de Full Moon Party in Thailand op Koh Phangan. Samen met je beste vriend of vriendin feesten met je voeten in het zand. Dat is iets wat de jongere doelgroep naar ons idee zeker aanspreekt.”

Full Moon Hunt

De reis naar de Full Moon Party op Koh Phangan wordt niet zomaar weggegeven. Vakantiebeurs bezoekers kunnen namelijk meedoen aan een ware Full Moon Hunt. Op Facebook en Instagram worden in aanloop naar de Vakantiebeurs hints gedeeld over de locatie van de tickets die verstopt liggen op de Vakantiebeurs.

De twee bezoekers die de tickets naar het feest vinden, winnen een reis naar het waanzinnige feest in Thailand. Met de Full Moon Hunt hoopt de Vakantiebeurs de jongere doelgroep een ‘tropisch voorproefje’ te geven van de afterparty in 2017.

Hints en updates

Hou de Facebook en Instagram pagina van de Vakantiebeurs goed in de gaten voor updates over de Full Moon Hunt. De eerste hint kun je daar al vinden. Kom je ‘Full Moon Hunten’? Deel dan een foto op Facebook van je hunt op de Vakantiebeurs met de hashtag #FullMoonHunt en maak kans op een extra hint.

Vakantiebeurs

Wil je gewoon de Vakantiebeurs bezoeken maar heb je niets met deze Full Moon Party Hunt en/of social media? Dat kan natuurlijk ook. Je kunt alle informatie over de Vakantiebeurs vinden via www.vakantiebeurs.nl.

Like dit artikel
Tweet dit artikel