‘Themaroutes’ en ‘Beleef Nederland’ op Vakantiebeurs 2007

kampeerzaken.nlDe komende editie van de Vakantiebeurs heeft met de introductie van zeven ‘Themaroutes’ en de presentatie ‘Beleef Nederland’, georganiseerd in samenwerking met het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen, enkele aantrekkelijke primeurs op het programma staan. Initiatieven die samen met andere, beproefde activiteiten garant staan voor het succes van ‘s werelds grootste consumentenreisbeurs, die van woensdag 10 tot en met zondag 14 januari wordt gehouden in de Jaarbeurs Utrecht.
 Meer inschrijvingen
Goed nieuws is ook dat de inschrijvingen voor deze komende 37e editie voorspoedig verlopen. Gerben Hardeman, projectmanager van de Vakantiebeurs: ‘’We gaan zelfs iets beter dan vorig jaar in de vergelijkbare periode. Ruim 90% van de beursoppervlakte is al definitief geboekt of in optie’’.
Negen hallen vol
In negen overzichtelijke en naar bestemming ingedeelde hallen zullen de bezoekers volop in vakantiesfeer worden gebracht en is informatie beschikbaar over alle reis- en verblijfsmogelijkheden, waar ook ter wereld. ‘’Op de stands staan specialisten uit de vakantielanden zelf met adviezen, leuke tips en met antwoorden op alle vragen. Veel reizigers in spe benutten de mogelijkheid om de vakantie ter plekke te boeken, wat een bezoek aan de Vakantiebeurs nog aantrekkelijker maakt. Opvallend is dat de kwaliteit van het bezoek elk jaar toeneemt’’, constateert de projectmanager.
Maatwerk
‘’Onze bezoekers kunnen volop keuze maken uit het brede aanbod van zon, zee, strand, avontuur, cultuur en natuur dat uiteraard weer te kust en te keur aanwezig is. Met de Themaroutes die wij nu introduceren geven wij invulling aan de wensen van specifieke bezoekersgroeperingen. Maatwerk dus. Gekozen is voor de thema’s ‘Verwennen’, o.a. spa en welness, ‘Wijn & Gastronomie’, ‘Golfreizen’, ‘Gezinsvakanties’, ‘Honeymoon’, ’Citybreaks’ en ‘Wereldwonderen’. De Themaroutes zijn apart opgenomen in de gratis Beurswegwijzer die voor elke bezoeker bij de entree van de Vakantiebeurs beschikbaar is. Los daarvan blijft het mogelijk om via www.vakantiebeurs.nl al vantevoren een uitdraai te maken van andere favoriete vakantiemogelijkheden’’.
‘Beleef Nederland’
Met ‘Beleef Nederland’ geeft het NBTC op de Vakantiebeurs het eigen land een geheel eigen gezicht. Voor deze inspirerende totaalpresentatie met muziek, dans en alles op gebied van ‘Lekker weg in eigen land’ zal grote belangstelling zijn. ‘’Uit onderzoek blijkt dat onze bezoekers meerdere malen per jaar op reis gaan en een buitenlandse vakantie vaak afwisselen met een verblijf in eigen land. ‘Beleef Nederland’ laat zien waar ons land sterk in is en belicht de vele eigen toeristische en recreatieve mogelijkheden, van dagjes uit tot groepsactiviteiten en vele andere vormen van vakantiebesteding. Onderdeel van de presentatie wordt een Museumstraat. Wielerliefhebbers kunnen hun hart ophalen op het fietsparcours. Ook wordt een echt stukje strand ingericht voor beachvolleybal en voetbal’’.
Groots Reistheater
‘’Ook het traditionele Wereldwijdweg Theater wordt aangepast en krijgt gestalte in een groots Reistheater. In kleinschalige presentaties op diverse podia zullen ervaren reizigers hun publiek deelgenoot maken van hun ervaringen en belevenissen in de meest uiteenlopende bestemmingen’’, aldus Gerben Hardeman.
De Vakantiebeurs is niet alleen in januari de plek voor informatie. Het hele jaar door kan gesurft worden naar de zeer uitgebreide internetsite www.vakantiebeurs.nl vol wereldwijd reisaanbod, interessante aanbiedingen, reisadviezen en een forum voor contact met medereizigers.
Openingstijden
De openingstijden van de Vakantiebeurs 2007 zijn woensdag 10 tot en met zondag 14 januari van 10.00 tot 18.00 uur. Let op: vrijdag 12 januari van 10.00 tot 22.00 uur. Bezoekersinformatie: tel. 0900-52272387 (€ 0,13 per minuut).

Like dit artikel
Tweet dit artikel