Hoofdrol kinderen in keuze gezinsvakanties

kampeerzaken.nlKinderen tot en met 12 jaar onder begeleiding hebben gratis toegang tot de Vakantiebeurs 2007, zodat zij samen met hun ouders een leuke keuze kunnen gaan maken uit een breed aanbod gezinsvakanties van meer dan zeventig gespecialiseerde aanbieders in binnen- en buitenland. De vraag naar familievakanties is de laatste jaren sterk toegenomen en gezinnen gaan ook steeds verder op reis. Vooral ouders die vroeger zelf als kind hebben gereisd willen samen met het eigen kroost op pad.
 
Zij worden op de Vakantiebeurs op hun wenken bediend met de speciale themaroute ‘Gezinsvakanties’, die langs de meest uiteenlopende bestemmingen voert van tal van gespecialiseerde aanbieders.
Het startpunt van de route is het Kindertheater van Recreatie Centra Nederland (RCN) in hal 12. Bovendien worden her en der op de beursvloer leuke activiteiten voor kinderen georganiseerd. Zo kunnen zij hun eigen naam laten kalligraferen door een Chinese kalligrafeerster (stand 01.C114), flitsend op de foto gaan met de kans op een gratis kindervakantie (12.C080), een potje tafelvoetbal spelen (12.C081) of op reis in de vluchtsimulator (8.F105) met een dagelijkse loterij. Speciaal op woensdag is er beachvolleybal for kids op het speciaal aangelegde strand (12.B075) en op vrijdagavond worden smakelijke kindercocktails geshaked in de Travellers Club (hal 12).

Like dit artikel
Tweet dit artikel