Vakantiebeurs voor boerderijcampings

SVR-Camping De Victorie

De Victorie in Meerkerk is een boerderijcamping aangesloten bij de SVR

APELDOORN – De Stichting Vrije Recreatie (SVR) organiseert op zaterdag 8 februari 2014 de SVR-Vakantiebeurs in Apeldoorn. Je kunt er je eigen kampeerboer en -boerin uitzoeken.

Ruim 300 standhouders uit binnen- en buitenland zijn aanwezig op de SVR-Vakantiebeurs. Soms alleen boerderijcampings met hun folders en foto´s, maar vaak ook met de producten van hun eigen boerderij: boerenkaas, worst, eieren, eigengemaakte jam en honing of een wijntje uit Frankrijk, Portugal, Duitsland of Hongarije.

Bezoekers maken kans op een gratis kampeervakantie, aangeboden door de standhouders. Enkele kampeerbedrijven verkopen hun waren tegen aanlokkelijke beursprijzen. De muzikale opluistering komt van een echte boerenkapel.

Over (boerderijcampings van) SVR

Bij de SVR zijn 1200 Nederlandse campings aangesloten en ruim 800 Europese campings. De SVR propageert kleinschalig kamperen en logeren bij boeren en particulieren met grond. De Stichting Vrije Recreatie bestaat veertig jaar en ontleent zijn bestaansrecht verder aan 150.000 donateurs, zoals gezinnen die graag kamperen bij de boer.

Locatie: Americahal in Apeldoorn
Openingstijden: 10:00 – 16:00 uur.
Toegang is gratis op vertoon van de donateurspas 2014. Niet-donateurs betalen €5.
Parkeren is gratis

Like dit artikel
Tweet dit artikel