Voorbereid de weg op met vouwwagen of tenttrailer

Nog altijd zijn landen als Frankrijk, Spanje en Italië favoriet voor een paar weekjes zomervakantie. Een lange rit want je bent al gauw 1500 kilometer onderweg.

kampeerzaken.nlMaar wat is er leuker dan kamperen met je eigen vouwwagen of tenttrailer in een lekker warm land? En met de vrijheid van je eigen auto? Eigenlijk begint de vakantie al op het moment dat je thuis instapt.


 

Belangrijk is daarom te zorgen voor een goed onderhouden vouwwagen of tenttrailer die voorbereid is op de reis. Daarom: voor vertrek, vakantiecheck!

Wanneer je vóór 1 april 2013 een afspraak maakt bij Bravo VouwwagenWereld, betaal je € 150,- (excl. de vervangen onderdelen), in plaats van € 165,-. Bovendien maak je ook nog kans een kampeerarrangement te winnen op een leuke camping in Drenthe.

Tevens kun je nog gebruik maken van de inruilactie. Er is in de showroom veel keus in nieuwe en jonge vouwwagens, er moet ruimte gemaakt worden. Daar kun je van profiteren: Als je nu je vouwwagen vanaf bouwjaar 2000 inruilt, ontvang je een inruilprijs van minstens € 500,- boven de BOVAG-waarde. Kijk op de website voor meer informatie en voor het aanmelden van je vouwwagen.

Meer informatie: www.bravovouwwagenwereld.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel