Dit valt er te zien en te beleven op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2017

Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2017

Van alles te zien en te beleven op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs

UTRECHT – Morgen opent de Jaarbeurs in Utrecht haar deuren voor de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2017. De exposanten zijn optimistisch gestemd, zowel over het te verwachten aantal bezoekers als het aantal recreatievoertuigen dat zij hopen te verkopen.

Maar de beurs gaat natuurlijk om veel meer dan alleen maar kopen en verkopen. Het is voor veel kampeerders ook weer een mooie gelegenheid om te zien wat er tegenwoordig allemaal speelt in de kampeerbranche, zowel op het gebied van kampeeronderkomens als accessoires.

Op het gebied van kampeeronderkomens, zoals caravans, campers, vouwwagens en tenten is er genoeg te zien. De fabrikanten tonen hun nieuwe 2018 modellen en vertellen de bezoekers daar graag alles over. Ook zijn er heel veel accessoires te zien. Daarnaast zijn er ook heel veel toeristische organisaties en campings, die ook van alles te vertellen hebben. De Kampeer & Caravan Jaarbeurs is dan ook echt een beurs waar je niet alleen komt om te kijken, maar ook om een prettig contact met de verkopers, medewerkers en eigenaren van kampeerbedrijven in de breedste zin des woords te hebben.

Bovendien worden er nogal wat activiteiten op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs georganiseerd. Zo kun je proefritten maken met een e-bike, caravan of camper, maar ook allerlei workshops over bijvoorbeeld het pimpen van een caravan bijwonen. Er is een theater waar van alles te beleven is, en daarnaast is er natuurlijk ook de Innovatieroute, waar alles om de innovaties in de kampeerbranche draait. Verder is er een speciaal gedeelte waar beginnende kampeerders met al hun vragen terecht kunnen, en is er ook een huurroute voor mensen die de kampeerspullen liever huren dan kopen. Daarnaast zijn er natuurlijk ook veel exposanten die allerlei acties houden, waarbij er een voordeeltje te behalen valt.

Kortom, er valt van alles te beleven op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2017. Wacht niet te lang met je bezoek, want aanstaande zondag (15 oktober) is alweer de laatste dag.

Like dit artikel
Tweet dit artikel