Van alles te doen op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2018

Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Van alles te doen op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2018

Nog iets meer dan een maand en de Kampeer en Caravan Jaarbeurs gaat weer van start. Deze wordt dit jaar gehouden van 10 tot en met 14 oktober.

In de Jaarbeurs in Utrecht zijn dan zes beurshallen tjokvol gevuld met de nieuwste caravans, campers, handige vouwwagens en tenten om de bezoekers van de Kampeer en Caravan Jaarbeurs het laatste nieuws op het gebied van kamperen te laten zien.

Pop-up camping

Bezoekers kunnen deelnemen aan diverse activiteiten, waaronder lezingen en workshops in het informatieve Kampeertheater en een interactief prijzenfestival. Diehard kampeerders kunnen daarnaast een nachtje overnachten op de pop-up camping; wegens succes van voorgaande editie kan er dit jaar weer met een caravan, camper, vouwwagen of tent overnacht worden op het parkeerterrein op het Jaarbeursterrein.

Camperen voor broekies

Ook de beginnende kampeerder kan op het event zijn hart ophalen: Op het ‘Camperen voor broekies-plein’ geven deskundigen van Weinsberg, Sun Living en Aveco Verzekeringen voor het tweede jaar op rij tips en praktische informatie. Helemaal gericht op de beginnende camperaar. Bezoekers die nog twijfelen over aanschaf, kunnen inspiratie opdoen op het Huurplein, waar diverse aanbieders staan voor de verhuur van caravans, (dak)tenten en campers. Kampeerliefhebbers die willen ontdekken hoe het voelt om in een camper te rijden kunnen bovendien een testritje maken rondom het terrein.

Gadgets op het Innovatieplein

Of de bezoeker nu gaat voor een nieuwe caravan, camper, vouwwagen of tent. Op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs is er voor iedere kampeerder ook dit jaar weer veel nieuws te vinden. Want Utrecht is niet alleen dé locatie om je te oriënteren op die ene grote aanschaf. Het is óók de plek waar liefhebbers tientallen gadgets kunnen ontdekken die het kampeerleven gemakkelijker en leuker maken. Zo is er dit jaar wederom een Innovatieplein, waar de bezoeker een compleet overzicht treft aan de nieuwste trends ontwikkelingen op kampeergebied.

Praktische informatie

De Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2018 wordt gehouden van woensdag 10 tot en met zondag 14 oktober. De openingstijden zijn van 10.00 en 17.00 uur.

Toegangskaarten

Lezers van Kampeerzaken.nl krijgen extra korting. Koop hier je kaartje en betaal maar € 9.
Tijdens de beurs kost een kaartje bij de kassa € 12,50.

Meer informatie over de Kampeer en Caravan Jaarbeurs is uiteraard te vinden via www.kampeerencaravanjaarbeurs.nl.

Foto: © Kampeer & Caravan Jaarbeurs 

Like dit artikel
Tweet dit artikel