Adria Caravan Dealer van het Jaar viert feestje op KampeerBelevenis Brabant

Caravanbedrijf M. van der Sande, de Adria Caravandealer van het Jaar, viert een feestje op KampeerBelevenis Brabant.

Caravanbedrijf M. van der Sande, de Adria Caravan Dealer van het Jaar, viert een feestje op KampeerBelevenis Brabant.

PAPENDRECHT – Het in het Brabantse Oirschot gevestigde caravanbedrijf M. van der Sande is eerder dit seizoen uitgeroepen tot Adria Caravan Dealer van het Jaar. Dat wil het bedrijf uiteraard vieren en doet dat onder anderen tijdens Kampeerbelevenis Brabant. Dat evenement vindt plaats op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 oktober bij Bax Recreatie in Bergeijk.

Daar toont het bedrijf niet alleen de Adria Altea die is uitgeroepen tot KCK Caravan van het Jaar maar ook de geheel vernieuwde Adora. Natuurlijk zal ook het jubileummodel van Adria, de opvallende Altea4Four Signature, daar te bewonderen zijn.

Adria Altea4four SignatureOm ook de bezoekers van KampeerBelevenis Brabant mee te laten delen in de feestvreugde maken zij kans op een gratis weekend kamperen in de Altea4Four op camping De Steenuil in Oirschot. Die bezoekers moeten dan wel even de stand van Van der Sande bezoeken en daar meedoen met de prijsvraag “Hoeveel jaar bestaat Caravanbedrijf M. van der Sande”. De winnaar wordt later bekend gemaakt via de Adria nieuwsbrief.

Er is nog een tweede actie: wie zijn selfie bij de Altea4Four Signature op de Facebook pagina van Van der Sande post maakt kans op een dinerbon van 50 euro.

Like dit artikel
Tweet dit artikel