Van der Slik dealer van Cabanon vouwwagens

Cabanon Safari Lodge

“De Cabanon Safari Lodge is echt iets voor de Landrover-rijder”

ZOETERMEER – Vanaf dit voorjaar is caravanbedrijf Van der Slik in Zoetermeer dealer van Cabanon vouwwagens. Je kunt er terecht voor aanschaf, maar ook voor de huur van een vouwwagen.

Het Franse kampeermerk Cabanon produceert al meer dan vijftig jaar tenten en vouwwagens. De vouwwagens zijn lichtgewicht. Een ingenieus frame maakt dat sommige modellen eenvoudig zijn op te zetten. De Cabanon Mercury is zo’n model. Het is een vouwwagen voor een gezin, met standaard 4 slaapplaatsen, maar dit aantal is met de onderslaaptent uit het scherp geprijsde Avantgarde-pakket gemakkelijk uit te breiden naar 6 slaapplaatsen. En dan is er nog een extra onderslaaptent voor twee personen verkrijgbaar, wat het totaal aantal slaapplaatsen in de Cabanon Mercury op 8 kan brengen. De opzettijd is volgens Van der Slik ongeveer de helft van een vouwwagen met een traditioneel stokkenframe.

Maximaal opzetgemak

De Cabanon Malawi is een slagje kleiner dan de Mercury. Hij is geschikt voor 2 personen en zelfs op te zetten door 1 persoon. Het goedkoopste model in het assortiment van Van der Slik is de Jaguar, een vouwwagen met een traditioneel stokkenframe, waarvan het opzetten dan ook iets meer tijd kost.

Cabanon Safari

Voor de echte lifestylekampeerder is er ten slotte de stoere Cabanon Safari Lodge. Hij is behoorlijk uit de kluiten gewassen en uitgerust met een traditioneel stokkensysteem. “Echt een vouwwagen voor de Landrover-rijder”, aldus Van der Slik. “Maar reken met deze stoere padvinderstent op behoorlijk wat opzettijd.”

Vouwwagen huren

Denk je over aanschaf van een vouwwagen, de levertijd van een van de vier modellen bij Van der Slik is een week voor het rijklaar maken. Maar wil je liever eerst uitproberen hoe het kamperen met een vouwwagen bevalt? “Bij ons kun je de nieuwste modellen van Cabanon komen bekijken in de showroom, maar we zullen ook verschillende Cabanon vouwwagens inzetten in onze verhuurvloot”, aldus Van der Slik.

Over Cabanon

Cabanon produceert zijn tenten in eigen land, Duinkerken in Noord-Frankrijk. Het kampeermerk fabriceert niet alleen vouwwagens, maar ook familietenten van polyester of katoen, koepel- en tunneltenten en robuuste Canadese tenten. Het assortiment bestaat uit tenten en vouwwagens, en toebehoren als luifels en veranda’s. Voor professioneel gebruik produceert de firma tenten voor evenementen, grote gezelschappen en verenigingen. Volgens Van der Slik Caravan Centrum staan de materiaalkeuze en het productieproces van Cabanon voor een ‘hoogkwalitatief en duurzaam product voor een scherpe prijs’.

Like dit artikel
Tweet dit artikel