Van Eijk Caravans in Hapert is Caravanbedrijf van het Jaar!

kampeerzaken.nlVan Eijk Caravans uit Hapert is gisteravond, tijdens het BOVAG voorjaarscongres, gekozen tot Caravanbedrijf van het Jaar 2010.

 

Van Eijk Caravans stond maar liefst voor de derde keer op rij in de finale. De mede-finalisten waren dit keer titelverdediger Ad Dekker Rekreatie uit Raamsdonksveer, Caravan Centrum Emmen en tweevoudig finalist Holiday Sport uit Lochem.


 

De verkiezing "Caravanbedrijf van het Jaar" wordt tweejaarlijks georganiseerd door de  KCK, de jury bestaat behalve uit redactieleden van de KCK ook uit vertegenwoordigers van de Nederlandse Caravan Club (NCC). De lezers van de KCK hebben daarbij de eerste stem in de selectieprocedure, waaruit 17 genomineerden voortkwamen die vervolgens bezoek kregen van een mysteryshopper.

 

kampeerzaken.nlAan de hand van het bezoek van de mysteryshopper worden de vier finalisten vastgesteld, die vervolgens worden beoordeeld op  een aantal specifieke aspecten. Zo moesten zij zich presenteren aan de ondernemers voor de vakjury, werd hun bedrijf geanalyseerd én werd er gekeken naar reacties van klanten van het bedrijf.

 

De uiteindelijke winnaar, Van Eijk Caravans, had volgens KCK-redacteur Aad van de Poel een groot vertrouwen onder haar klanten, er waren bijvoorbeeld reacties als "Ik vertrouw blind op dit bedrijf" en "Ze komen zelfs onderdelen naar Frankrijk brengen, zodat we ongestoord onze vakantie voort kunnen zetten".

 

kampeerzaken.nlDoor deze lovende reacties kreeg Van Eijk maar liefst een 9,8 toegekend voor het onderdeel ‘personeel’, wat de hoogste score ooit is op dit vlak in de verkiezing.  Proficiat!!

 

Zie ook:

Like dit artikel
Tweet dit artikel