Van der Slik Caravan Centrum wordt Kabe dealer

kampeerzaken.nlVan der Slik Caravan Centrum in Zoetermeer, momenteel Caravelair, Chateau en Home-Car dealer, is met ingang van seizoen 2008 ook Kabe dealer voor de regio Zuid-Holland. Van der Slik is in 1955 gestart is als taxibedrijf, in 1968 werd Van der Slik autodealer, Vauxhall was het eerste merk. Een aantal automerken als Lancia, Saab en Alfa Romeo later heeft Van der Slik sinds 1992 ook een raceteam. In 2000 maakten de Alfa Romeo’s plaats voor caravans, de eerste caravans in de showroom van Van der Slik waren van de merken Caravelair, Delta en Avento.
 
Het huidige pand van het Caravan Centrum werd in 2001 opgeleverd en heeft zelfs een parkeerdak voor 70 caravans. 2005 is een jaar van hoogtepunten met o.a. de warme douche van het TROS tv-programma RADAR en de viering van het 50-jarig jubileum van het bedrijf Van der Slik. Gelukkig nog met de oprichters, Jan en Jos van der Slik, als trots middelpunt.
Anno 2007 heeft Van der Slik Caravan Centrum is dealer van de populaire caravanmerken Caravelair, Chateau en Home-Car. Vanaf seizoen 2008 komt daar dus het Zweedse kwaliteitsmerk Kabe bij. Enkele showmodellen zullen al per 1 juli bij Van der Slik te bewonderen zijn.
Voor meer informatie over Van der Slik Caravan Centrum kijkt u op www.vanderslik.nl, oor meer informatie over het merk Kabe, kijkt u op www.kabe.nl.

Like dit artikel
Tweet dit artikel