Vanexxt introduceert modulair camperbusje op Ford Tourneo Custom basis

Vanexxt Ford Tourneo Custom V710

Vanexxt introduceert modulair camperbusje op Ford Tourneo Custom basis

Het camperleven wint aan populariteit, met velen die de vrijheid van de weg en de natuur zoeken, het liefst gecombineerd met het comfort van thuis. In deze groeiende markt onthulde Vanexxt op de CMT in Stuttgart een nieuw model dat een opmerkelijk grote flexibiliteit biedt.

Bovendien koos Vanexxt in de vorm van de de Ford Tourneo Custom, de personenvariant van de Ford Transit Custom, voor een minder populair maar zeker zo interessant basisvoertuig. Vanexxt tilt met de Ford Tourneo Custom V710 de flexibiliteit en personalisatie van camperbusjes naar een geheel nieuw niveau.

Hooggespannen verwachtingen

De Ford Tourneo Custom V710, gepland voor lancering in het voorjaar van 2024, markeert een behoorlijk ambitieuze stap van Vanexxt. Het bedrijf plant hiervan namelijk een jaarlijkse productiedoelstelling van ongeveer 1000 eenheden, ongeveer de helft van de totale jaarlijkse productie van het bedrijf.

Personalisatie staat centraal

Technisch gezien biedt de V710 keuzes die elke camperaar zal waarderen. Met opties voor zowel een vierwielaandrijving met 170 pk als een voorwielaandrijving met 136 pk, in combinatie met de mogelijkheid om uit het volledige Ford kleurenpalet te kiezen, staat personalisatie centraal bij de V710. Dit wordt verder versterkt door de samenwerking met gerenommeerde partners zoals Würth en BaBum, die bijdragen aan de breed scala aan aanpasbare modules.

Flexibiliteit

De ware kracht van de V710 ligt in de flexibiliteit voor de gebruiker. De basis van de flexibiliteit van de V710 wordt gevormd door het unieke modulaire systeem, dat gebruikers in staat stelt de indeling van hun voertuig aan te passen met een reeks modules voor uiteenlopende behoeften en activiteiten. Dit systeem, waarvan een handig railsysteem weer de basis vormt, maakt het mogelijk de interieurindeling eenvoudig te veranderen, of het nu gaat om een reis, werk of het vervoer van fietsen of motorfietsen.

Onbeperkte vrijheid

Afhankelijk van de behoefte kan het voertuig transformeren van een ruime 2-zitter naar een gezellige 7-zitter, ideaal voor zowel solo-avonturiers als gezinnen. Vanexxt biedt een uitgebreide reeks modulaire opties, van slaapmodules tot oplossingen voor transport en werk, allemaal ontworpen om eenvoudig te worden geïnstalleerd en verwijderd. Dit maakt de V710 niet alleen een voertuig, maar een echt aanpasbare reisgezel.

Laurenz Krieger, medeoprichter van Vanexxt GmbH.  “Ons doel met de Ford Vanexxt V710 is om onze klanten onbeperkte vrijheid te geven om te beslissen of ze Vanexxt modules en/of modules van onze partners willen kopen. Dit is vergelijkbaar met de koffie-industrie. Wij bieden de beste koffiemachine en de klant beslist van welke koffie hij wil genieten.”

Dealernetwerk

Voor de verkoop wil Vanexxt een exclusief Europees dealernetwerk opzetten, waarbij de focus ligt op bereikbaarheid en klantenservice. Het doel is om iedereen die op zoek is naar een modulaire camperervaring, te bereiken en te voorzien van een voertuig dat niet alleen aan hun huidige behoeften voldoet, maar ook flexibel genoeg is om mee te groeien met hun toekomstige avonturen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel