Vango’s National Trust-collectie

Vango’s National Trust-collectie

Vango lanceert National Trust-collectie

Vango en de National Trust, Europa’s grootste natuurbeschermende liefdadigheidsinstelling, lanceren een kampeerprogramma van gerecyclede PET-flessen, inclusief milieuvriendelijke tenten en slaapzakken.

In dit artikel stellen we de tenten voor. De slaapzakken volgen later. De milieuvriendelijke Vango-tenten zijn vervaardigd van Vango’s eigen Sentinel Eco Fabric, waarin plastic PET-flessen zijn verwerkt.

De National Trust tentencollectie bestaat uit vier modellen(Devon 300, Cumbria 500, Antrim Air 600XL en Brecon 600), waarvan het aantal gerecyclede PET-flessen varieert van 69 tot meer dan 300 flessen. Men verwacht dat men in het eerste jaar van de release bijna 295.000 PET-flessen kan recyclen met het National Trust-kampeerprogramma. Door de verkoop van producten uit verwacht Vango minimaal 10.000 pond bij te kunnen dragen aan de financiering van natuurbeschermingsprojecten in Engeland, Wales en Noord-Ierland.

Devon 300 – gemaakt met behulp van 69 plastic flessen

Vango Devon 300 tentDe Devon 300 biedt royale hoofdruimte waardoor het de ideale keuze is voor avontuurlijk ingestelde kampeerders die op zoek zijn naar een kleine pakmaat en opzetgemak. De Devon 300 is in slechts 10 minuten opgezet en is voorzien van een handige tas met compressiebanden waar de tent snel in kan worden ingepakt.

Cumbria 500 – gemaakt met 181 plastic flessen

Vango Cumbria 500 tentDe Cumbria 500 is een stijlvolle, compacte en functionele tunneltent. De standaard aanbouw biedt een heerlijke leefruimte waar je volop van het uitzicht kunt genieten, terwijl de binnentent met queensize slaapcompartimenten voor een goede nachtrust zorgt.

Brecon 600XL – gemaakt met behulp van 302 flessen

Vango Brecon 600 XL familie tentDe Brecon 600 XL is perfect voor een langere kampeervakantie met de hele familie. Hij heeft een royaal dubbel woongedeelte en een forse afsluitbare luifel. Ook deze tent heeft ruimte, queensize slaapcompartimenten. Doordat de tent meerdere ingangen heeft, is er altijd wel een ingang op een beschutte plek beschikbaar.

Antrim Air 600XL – gemaakt met behulp van 301 plastic flessen

Vango familietent Brecon 600 XL opblaasbaarDe opblaasbare Antrim Air 600XL familietent wordt met behulp van het unieke AirSpeed System van Vango in slechts 10 minuten opgezet. Binnenin profiteer je van het SkyTrack II ophangsysteem voor verlichting en kleine spullen. De Antrim Air is standaard voorzien van een riante luifel, extra grote leefruimte en queensize slaapcompartimenten.

Like dit artikel
Tweet dit artikel