VanTourer Cargo-Line in gelimiteerde oplage

VanTourer Cargo-Line buscamper

VanTourer Cargo-Line buscamper in gelimiteerde oplage

ZOETERMEER – De CMT in Stuttgart vindt plaats voor het echte begin van het kampeerseizoen. Daarom maken veel exposanten van de CMT van de gelegenheid gebruik om hun actiemodellen voor het komende voorjaar te introduceren.

Dat geldt ook voor het Duitse VanTourer, dat op de CMT in Stuttgart (13 t/m 21 januari) de speciale „Cargo-Line“ uitvoering voor haar buscampers zal presenteren.

Deze speciale uitvoering zal in een gelimiteerde oplage beschikbaar zijn, en is bedoeld voor de VanTourer modellen 540, 600 en 600 L. Aan de buitenzijde kun je deze uitvoering herkennen aan de oranje accenten en de 16 inch lichtmetalen velgen, die zijn voorzien van All Season banden. Om ze er extra gelikt uit te laten zien, zijn de Cargo-Line modellen ook nog eens voorzien van een zwarte markies en fietsendrager alsmede een zilvergrijze klapladder en dakreling.

In het interieur zien we dat het stuurwiel en de pookknop met leer zijn afgewerkt. Verder zijn de Cargo-Line ook uitgerust met een Cruise Control, navigatiesysteem, climate control en achteruitrijcamera. De bank van de zitgroep kan worden verlengd, de bekleding is uitgevoerd in een moderne ‘cargo’ look. De tafel heeft een uitzwenkbaar blad, voorts zijn de wagens voorzien van een vliegenhor en hebben ze ambiente sfeerverlichting.

De VanTourer Cargo-Line modellen worden gebouwd op basis van een Peugeot Boxer met een 130 pk of 160 pk dieselmotor. Exclusief BPM zijn ze verkrijgbaar voor een prijs vanaf 50.000 euro, wat een prijsvoordeel van ongeveer 7300 euro inhoudt. De voertuigen zijn komend voorjaar beschikbaar. De eerste honderd kopers krijgen er ook een Thule dakbox bij. Geïnteresseerden kunnen zich met ingang van 15 december registreren op cargo.vantourer.de en ontvangen dan een voucher, waarmee zijn bij één van de VanTourer dealers een Cargo-Line model kunnen bestellen. Alleen de eerste 100 kopers krijgen daar dus nog die Thule dakbox bij cadeau.

Like dit artikel
Tweet dit artikel