VANTourer introduceert 600L met enkele bedden

Knaus Vantourer

VanTourer nu ook met enkele bedden

Nog een paar dagen en dan opent de Messe Düsseldorf de deuren van de Caravan Salon. Eén van de premières die we daar kunnen bewonderen is de nieuwe 600L buscamper van VanTourer.

De slimme indeling maakt deze buscamper volgens Camperdream, importeur van VanTourer, de ruimste in zijn klasse. Ondanks de scherpe prijsstelling is de VanTourer, die in de fabrieken van Knaus wordt gemaakt, overigens voorzien van een behoorlijk complete basisuitrusting. 

Vantourer 600L indelingAchter de draaibare voorstoelen zien we links de zitgroep met een rechte bank en een tafel met verstelbaar extra blad. Rechts, direct achter de schuifdeur, bevindt zich het keukenblok. Daarachter de centraal geplaatste natte cel, die de 2 enkele bedden die zich daarachter bevinden, afschermt. De enkele bedden kunnen ook worden omgebouwd tot een groot 2-persoonsbed, en ook worden opgeklapt om grote stukken bagage te kunnen vervoeren.

De VanTourer, die net geen 6 meter lang is en op basis van een Fiat Ducato wordt gebouwd, wordt geleverd in 3 uitvoeringen: de Activ, Comfort en Prime. De Activ vervangt de Basic versie van vorig seizoen. Ook in modeljaar 2016 is er nog een Basic versie, deze wordt nu als eenvoudigste model op basis van een Peugeot Boxer geleverd.

De VanTourer is leverbaar vanaf €47793,-. Voor meer informatie kun je de Caravan Salon bezoeken of op www.camperdream.nl kijken.

Like dit artikel
Tweet dit artikel