Veel nieuws en open huis bij Campooz

Veel nieuws en open huis bij Campooz

Veel nieuws en open huis bij Campooz

Het jonge Nederlandse kampeermerk Campooz werd aanvankelijk bekend om zijn innovatieve tenttrailers en vouwwagens, die een onmiskenbare eigen ‘look & feel’ hebben.

Later kwamen daar ook nog luifels bij. Voor komend seizoen verrast het in Assen gevestigde bedrijf ons met maar liefst drie noviteiten. Die zijn allemaal te bewonderen tijdens het open huis dat Campooz komend weekend, op 17 en 18 juni, organiseert.

Een nieuwe tenttrailer: La Luna

Campooz La Luna tenttrailerLa Luna is een van de noviteiten van Campooz. Dit nieuwste model tenttrailer kunnen we beschouwen als het compactere zusje van de populaire Red Ruby. Net als haar grotere zus klapt La Luna kruislings open, maar op een geheel eigen wijze: de slaapcabine heeft de vorm van een diamant. “Nieuwe kleuren, een zeer comfortabel matras en een nieuw platform waar de tent op wordt gebouwd, maken het plaatje compleet,” zegt Gert, een van de ontwerpers bij Campooz. “Het platform is zeer bijzonder. Het frame is zwart gepoedercoat en met de hand gemaakt in een sociale werkplaats.”

Campooz neemt het heft in eigen handen

Naast La Luna heeft Campooz nog een verrassing in petto. Vanaf het komende kampeerseizoen produceert het bedrijf namelijk zijn eigen aanhangers voor zowel de Red Ruby als La Luna. De kwaliteit van de aanhanger is naar eigen zeggen uitzonderlijk. Naast de standaarduitvoering is de aanhanger ook verkrijgbaar als extra avontuurlijke en offroad variant.

Complete caravan voortent

Campooz voortent voor caravansHet assortiment van Campooz Caravanning is uitgebreid met een complete voortent, waarmee Campooz de concurrentie aangaat met de grote merken. De vorm van de voortent is zeer herkenbaar en de flexibiliteit is naar verluidt bijzonder. Kampeerders kunnen zelf kiezen waar de deur komt. Alle panelen zijn eenvoudig te verwijderen en een verandastang wordt standaard meegeleverd. Net zoals de tenttrailers van Campooz is de voortent uitgevoerd met het Clima-C systeem. De voortent is bovendien geheel te verduisteren.

Open Huis: een kijkje achter de schermen

De afgelopen maanden is er keihard gewerkt om het nieuwe onderkomen van Campooz in te richten. Een nieuwe productielocatie, magazijn en testcenter hebben onderdak gevonden in de zogenaamde ‘Koekjesfabriek’ in Assen. Op geïnteresseerden een kijkje achter de schermen te bieden, organiseert Campooz komend weekend een open huis. Beide dagen zijn geïnteresseerden van 10 tot 17 uur welkom om een kijkje te nemen in de Koekjesfabriek. Naast opzetdemonstraties is er van alles te doen zoals volleybal clinics, een Rebel-Outdoor pop-up store, BBQ-demonstraties en presentaties van partners.

Like dit artikel
Tweet dit artikel